Inwestycja o wartości drugiego Iveco
Chodzi mi po głowie założenie wysokotonowych, bo mam jakieś do zabudowy z osobówki, ale nie mam pomysłu jak je zamontować (ani czasu, żeby to zrobić). Te Twoje widzę, że stand alone?
Jest sukces
Pierwszy trzeźwy Sylwester od jakiś 17stu lat.
Chyba kolejna poprzeczka w życiu przeskoczona.
Najlepszego na nowy rok! Aby był lepszy od poprzedniego!
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ja się za wziąłem we wrześniu, miałem małą przerwę na urodziny żony w październiku, ale to mnie tylko uświadomiło, że wybór był dobry....
Jak to zaskoczy, to będę chciał wyeliminować słodkie.
Ale to cholerstwo jest "cinszkie" do zwalczania, chyba wolałbym kolejny raz fajki rzucić.
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Matkobosko… nie wiedziałem, że mam tylu znajomych LGBT
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Matkobosko… nie wiedziałem, że mam tylu znajomych LGBT
Jakby co to ja tylko w Sylwestra nie piję
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Ja ogólnie rzadko pije, nie liczę piwa do obiadu jak już się pauzę zaczyna, bo wiadomo, że piwo to nie alkohol. Wódke się wypije raz na pół roku, a upić się tak do nieprzytomności to nie pamiętam nawet kiedy tak miałem...
Ja bym polemizował nad kwestią mody alkoholowej, patrząc na to co się dzieje np. szerokim Internecie, to nie pijący są passe.
Cytuj:
Czyli w tej grupie śmiało mogę się nazywać alkoholikiem
Możesz sobie tłumaczyć, że póki nie wynosisz z domu fantów żeby zamienić na wódę i nie stoisz pod sklepem prosząc "kierowników" o 2 złote, to nie jesteś
Coś wygląda, że niepostrzeżenie zrobiło się to forum emerytów i rencistów.
Jak przeczytam, że część kolegów spędziła kolejnego Sylwestra słuchając radia Maryja, to chyba sam posypię głowę popiołem i w jutowym worku ruszę do Lichenia.
Samochód: F90 19.362
Ja też na trzeźwo witałem nowy rok(sytuacja rodzinna i chęć kopnięcia w dupę 2024)
ciekawe doświadczenie
zauważyłem natomiast że sporo kierowców influencerów już w trasy pognało na sylwestra i z roku na rok widzę coraz więcej chętnych.
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości