Cytuj:
Mi te opony nie wyglądają że strzeliły ze zmęczenia albo złego ciśnienia, one są przecięte, a przynajmniej ta trzecia, trzeba się przyjżeć czy wszystkie z zewnętrznej strony ? Jeśli tak to szukaj tam gdzie często jeździsz jakiś wystający drut w krawężniku albo coś
Ostatnia opona jak, najbardziej, wygląda na pęknięta, jednak oprócz widocznego rozprucia były minimum 4 pęknięcia z boku opony, które nie miały nic wspólnego z najechaniem na jakiś drut czy cokolwiek innego. Jeden znajomy napisał mi, że to rozcięcie na oponie wygląda dosłownie, jak po nożu do tapet. Ciśnienia staram się pilnować i właśnie w owym kole w sobotę po wystrzale oglądałem opony i dobijałem do niej powietrza. Ogólnie to i tak fart, że przy pierwszym wystrzale nic się nie stało, a do drugiego nie doszło. Pierwsza i druga opona nie miały żadnych śladów, by je o coś rozciąć.
Sebastian_92, ja tam jadę równe 70km/h i jak teren się układa tak jadę. Z górki do 90 potem toczę się do 70 i dalej tak, samo i do tej pory żadnego zdjęcia więc możliwe, że jest jakaś tolerancja.