Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam koledzy mam problem z mercedesem ATEGO poduszki stoja w jednym miejscu pilot nie działa wogóle nic sie nie swieci na pilocie tak jak by nie miał zasilania , na konsoli nie ma zadnych błedów. Jesli ktos by wiedział cos na ten temat bardzo proszę o porade za co z góry dziękuje.

Użytkownik

Użytkownik

Podlacz auto pod komputer i podaj nr bledu. Sprobujemy cos poradzic

Użytkownik

Użytkownik

kolego otóż na wyswietlaczu w samochodzie błedów nie ma a jeśli chodzi o komputer to podłanczałem lecz cos nie tak jest chyba z wtyką bo nie ma komunikacji z autem ale gdyby było by cos nie tak w systemie świecił by sie jakis bład na wyswietlaczu a tu nic wygłada mi to na jakis przekaznik lub bezpiecznik ale nie wiem gdzie go szukac .

Użytkownik

Użytkownik

bezpiecznikow szukaj w skrzynce bezpiecznikow. Nigdzie indziej. A na komputerze nie da sie polaczyc z zadnym modulem czy czy tylko z NR??

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: co się trafi

ja bym zaczął od standardowej usterki, czyli odłącz pilota i prześwietl przewody od wtyczki do pilota, bardzo często z czasem po prostu pękają.

Użytkownik

Użytkownik

Kolego z rzadnym modułem sie nie łaczy, tester z gniazda ma zasilanie ale w nic nie wchodz nie wiem co jest grane:( dzieki z zainteresowanie i bardzo prosze o poradę.

Użytkownik

Użytkownik

a czym podlaczales??

Jesli zasilanie z gniazda jest to do sprawdzenia sa przewody komunikacyjne. Ale nie wierze ze urwaly sie wszystkie przewody tylko jeden od zasilania sie ostal.

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]