Witam koledzy mam problem z mercedesem ATEGO poduszki stoja w jednym miejscu pilot nie działa wogóle nic sie nie swieci na pilocie tak jak by nie miał zasilania , na konsoli nie ma zadnych błedów. Jesli ktos by wiedział cos na ten temat bardzo proszę o porade za co z góry dziękuje.
kolego otóż na wyswietlaczu w samochodzie błedów nie ma a jeśli chodzi o komputer to podłanczałem lecz cos nie tak jest chyba z wtyką bo nie ma komunikacji z autem ale gdyby było by cos nie tak w systemie świecił by sie jakis bład na wyswietlaczu a tu nic wygłada mi to na jakis przekaznik lub bezpiecznik ale nie wiem gdzie go szukac .
Kolego z rzadnym modułem sie nie łaczy, tester z gniazda ma zasilanie ale w nic nie wchodz nie wiem co jest grane:( dzieki z zainteresowanie i bardzo prosze o poradę.
Jesli zasilanie z gniazda jest to do sprawdzenia sa przewody komunikacyjne. Ale nie wierze ze urwaly sie wszystkie przewody tylko jeden od zasilania sie ostal.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości