Cytuj:
czy dam radę ten trudny zawód połączyć z studiami niestacjonarnymi czyli 2 dni szkoły co 2 tygodnie i od czasu do czasu egzaminy.
Na to pytanie akurat mogę ci odpowiedzieć. Owszem da się radę to połączyć. Sam skończyłem studia niestacjonarne I stopnia jednocześnie pracując jako kierowca. Niestety na dalszą edukację zabrakło mi samozaparcia i zrezygnowałem po 1. semestrze. Co prawda nie zawsze było z górki. Po 1. semestrze rozstałem się z firmą, bo nie chcieli mi dać wolnego na sesję. Potem jeździłem na skoczka, nieraz w miesiącu się zdarzyło, że w trzech różnych firmach.

Po prostu tam, gdzie ktoś akurat potrzebował wolne, to ktoś był na urlopie, to na chorobowym i jakoś to się kręciło. Ale jasno na wejściu przedstawiałem jaki jest temat, że nie interesuje mnie praca na stałe, bo mam szkołę itp. I pracodawcom to pasowało i mnie. I uwierz mi, że jak tak "poskakałem" cały miesiąc, to miałem nieraz więcej w kieszeni niż jakbym jeździł na stałe.
A na czym najwięcej się nauczysz? Polecam coś na plandece (kurtynowej

), gdzie wozi się różne, nieraz niekonwencjonalne ładunki i trzeba trochę pokombinować przy zabezpieczeniu.