Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 kwie 2010, 20:42

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:

najtrudniejszymi momentami (dla mnie były) takie sytuacje w których ja popełniłem błąd i zastanawiałem się czy nadaję się do tego zawodu.
potwierdzam, dla mnie takze takie momenty o ktorych wspomniał Cyryl są najtrudniejsze, ale uwazam, ze rozmyslanie wlasnie w taki sposob o popelnionych przez siebie bledach swiadczy tylko o dojrzałym i profesjonalnym podejsciu do wykonania powierzonej mi pracy.

Post Wysłano: 21 kwie 2010, 19:01

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Wiecie co mnie zalamuje? To ze inwestuje w prawo jazdy, kursy, karty, psychole itp i na nic sie to zdaje. Wszyscy pracodawcy oczekuja doswiadczenia a GDZIE ja je mam zdobyc? To ja jestem ulomny czy ci pracodawcy k****? ..................jednym slowem PATOLOGIA!!!

Post Wysłano: 21 kwie 2010, 19:11
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: kadetem tera

Oooo tak patologia po chuju kolego :(

"MAM WYJE BANE NA TIRY!"

Post Wysłano: 21 kwie 2010, 20:18
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Wiecie co mnie zalamuje? To ze inwestuje w prawo jazdy, kursy, karty, psychole itp i na nic sie to zdaje. Wszyscy pracodawcy oczekuja doswiadczenia a GDZIE ja je mam zdobyc? To ja jestem ulomny czy ci pracodawcy k****? ..................jednym slowem PATOLOGIA!!!
czy uważasz, że zawód kierowcy to odpowiedzialny i trudny?

myślę, że tak. myślę również że uważasz to za naturalne, że fryzjer, hydraulik, krawiec, czy kucharz muszą się uczyć dwa lata w szkole i są to równie trudne oraz odpowiedzialne zawody jak kierowca.

uczący się tych zawodów przez dwa lata myślę, że inwestuje w swoje wykształcenie nieporównywalnie więcej niż kierowca, więc nie narzekaj. w każdym zawodzie pracodawca woli doświadczonego tylko w tej chwili kierowców jest po prostu za dużo na rynku.

więc nie patologia, ale sytuacja rynkowa.

a były takie czasy, że w transporcie międzynarodowym przyjmowałem do pracy gościa bez doświadczenia tylko z kat. C. pracował na warsztacie i w tym czasie robił na koszt firmy kat. E i potem do doświadczonego kierowcy na zmiennika. a po usamodzielnieniu się na swoje auto.
ani oni ani Ty nie jesteście ułomni, ani pracodawcy k**** tylko zmieniły się warunki.