[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
kto ma pierwszeństwo?? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 13 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 28 paź 2008, 18:17

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4023489
Samochód: passat 1.8T

Obrazek

Post Wysłano: 28 paź 2008, 18:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A,B,D,C CZY TO PODPUCHA, najpierw znaki potem prawa wolna :)

Post Wysłano: 28 paź 2008, 20:03
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 772271

Stawiam tak samo jak kolega wczesniej A B D C

Post Wysłano: 28 paź 2008, 20:14

Użytkownik

Użytkownik

A i B, bo są na drodze z pierwszeństwem przejazdu, później D, bo ważniejszy jest pojazd z prawej strony(zasada prawej ręki-C ma po prawej D, więc musi go przepuścić) i na końcu po ustąpieniu pierwszeństwa C.

Post Wysłano: 28 paź 2008, 20:27
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1277763
Samochód: Opel Omega A

A B bo są na głównej następnie D i C zasada prawej wolnej tak mi się wydaje

Kiedyś GORTEX Łęka Opatowska ......

Teraz OWCZAREK Domaszowice....

Zawsze ,,SANDAŁ DO PRZODU,,

Post Wysłano: 28 paź 2008, 21:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4023489
Samochód: passat 1.8T

Dzięki chłopaki, dałem ten post ponieważ nie byłem pewien czy zrobiłem dobrze tzn miałem dziś taką sytuacje jak na rysunku, ja jechałam autem prosto ( moje auto to auto B :> ) i przejechałem bez zatrzymania się i koleś z ( auta C) zaczął się coś lampić, spotkał mnie później pod sklepem i rozpoznał mnie (z reszta ja go też) i zaczął się pomnie wydzierać że bym mu auto rozwalił i takie tam brednie, ( swoje mu powiedziałem, bo NIKT nie będzie mnie obrażał na moim terenie == PRAWDA==) bo to ja miałem mu ustąpić, ale jak czytam Wasze posty powyżej to znaczy, że to on miał mi ustąpić.

Prawda?

Post Wysłano: 28 paź 2008, 21:54

Użytkownik

Użytkownik

Prawda leży po Twojej stronie. Możliwe, że pan nie zauważył znaku B20 czyli STOP, choć nie wiem jak można go nie zauważyć... Być może nie było z jego strony znaku T-6c (przebieg drogi z pierwszeństwem), wtedy mógł pomyśleć, że jest to skrzyżowanie nieoznaczone czyli z wykorzystaniem zasady prawej ręki, a wtedy właśnie to on miałby pierwszeństwo.

Post Wysłano: 28 paź 2008, 22:51

Cytuj:
Prawda leży po Twojej stronie. Możliwe, że pan nie zauważył znaku B20 czyli STOP, choć nie wiem jak można go nie zauważyć... Być może nie było z jego strony znaku T-6c (przebieg drogi z pierwszeństwem), wtedy mógł pomyśleć, że jest to skrzyżowanie nieoznaczone czyli z wykorzystaniem zasady prawej ręki, a wtedy właśnie to on miałby pierwszeństwo.
Tylko w tej sytuacji jak masz znak B20 to musisz ustapic pierszenstwa. Widac ten pan zapomnial przepisy...

Post Wysłano: 28 paź 2008, 22:56

Użytkownik

Użytkownik

No, więc albo nie zauważył albo zapomniał przepisów. No, bardzo możliwe również, że pokłócił się z żoną, zdechł mu kot czy też ukochany klub spadł do drugiej ligi i był rozkojarzony :)

Post Wysłano: 28 paź 2008, 23:38

Cytuj:
No, więc albo nie zauważył albo zapomniał przepisów. No, bardzo możliwe również, że pokłócił się z żoną, zdechł mu kot czy też ukochany klub spadł do drugiej ligi i był rozkojarzony :)
Raczej nie spadl bo dopiero runda jesienna sie skonczyla, a do konca sezonu daleko ;p

Post Wysłano: 28 paź 2008, 23:55

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Raczej nie spadl bo dopiero runda jesienna sie skonczyla, a do konca sezonu daleko ;p
Jeżeli mówimy o polskiej lidze to wszystko jest możliwe :mrgreen:

Post Wysłano: 29 paź 2008, 0:07
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Prawo i przepisy swoją drogą ale pozostaje kwestia ograniczonego zaufania i wyobraźni. Tylko się cieszyć że skczyło się na słowach.

Post Wysłano: 29 paź 2008, 6:10

Użytkownik

Użytkownik

Prawdopodobnie niedzielny kierowca choć wyjechal w inny dzień :wink: swojego trzeba byc pewnym i bronić.

Strona 1 z 1 [ Posty: 13 ]