ale o jakie konkretnie naczepy ci chodzi?? Bo Mega produkuje zarówno wywrotki jak i sztywne naczepy firanki. jeśłi chodzi o wywrotki to mogę ci powiedzieć co nie co.
mój kolega jeździ patelnią stalową Mega już prawie dwa lata. w ogóle u nich w firmie mają 3 Megi wszystkie stalowe, a najstarsza jest właśnie ta która on jeździ. ogólnie bardzo dobre naczepy każdy sobie chwali. nic sie nie dzieje. jedeną wadą są bardzo słabe osie ich własnej produkcji (chyba opoltransu) nakrętki na piastach czesto sie odkręcają, wychodzi smar i bardzo się grzeją. co innego jest na osach Safa. wtedy wszystko jest ok. aha i jeszcze jedno serwis bardzo kiepski, a największym minusem jest to że nigdzie indziej nie ma i trzeba jechać aż do samej Nysy. a co najlepsze za serwis gwarancyjny trzeba jeszcze zapłacić i to nie małe pieniądze. a przegląd taki trwa dosłownie 5 minut i polega tylko na wpięciu komputera
Cytuj:
ale z tego co wiem Opoltrans jest dostawcą części do pojazdów ciężarowych i nie produkuje, ani nie sprzedaje pojazdów kompletnych. przynajmniej w naszym regionie.
zgadza się. Opoltrans nie prowadzi sprzedaży gotowych naczep, a jest tylko dostawcą części