Cytuj:
Bo tyle płacą, nie tak może że w poniedziałek start o 8 i stop w piątek o 18 bo się tak nie da pod rabenem. Ja nie wiem Jabson co tak ciężko Ci uwierzyć, może Twój hadziaj co ma niby lepszych mechaników od dafa płaci nadal 3700 stałej pensji, ale w Naszej okolicy już płacą dużo więcej. A i z tym serwisem co wyczytałem w jakimś temacie to bym strasznie mocno polemizował, ale co ja tam wiem. 8
1. Nikt u nas nie ma pensji 3700 więc masz stare informacje,
2. Pokaż mi gdzie napisałem, że mamy mechaników lepszych niż w DAFie?
3. Mój hadziaj napewno ma sprzęt lepszy od Twojego poprzedniego pracodawcy który przypomnę Ci zaniedbał Twoje już byłe auto i wymieniał motor.
4. Widzę, że rok trakerki i jesteś gonzo co wszystko wie i wszędzie był. Jeśli ktoś ma zastrzeżenia do pracy serwisu firmy w której pracuję niech podjedzie i powie to szefowi a nie sieje ploty po okolicy. To, że komuś się nie spodobała cena za usługę czy czas realizacji bo się przeliczył z kosztami albo myślał, że pewne rzeczy robi się za darmo albo na zasadzie "to tylko oring do wymiany" a okazuje się grubsza robotą to już nie mój problem. Jeśli uważasz, że się znasz i umiesz lepiej, szybciej i taniej to zapraszam wytłumacz, przeszkol i zainkasuj za szkolenie. Może rzeczywiście ktoś czegos nie umie
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka