[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 1818 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1818 z 3557 [ Posty: 71121 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11816 1817 1818 1819 18203557 Następna
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 wrz 2017, 15:12

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH

Cytuj:
Czy to Kierownik we wlasnej postaci meldowal przed chwila czarnej magnolii ze do Łagowa czysto? ;)
Kierownik Inżynier, to 90h wyjeździł w piątek ok 16tej, jak i cała banda zresztą, więc we sobotę to polaził po bazie, tu dotknął tam uzdrowił, wypił 4 piwa, odwieźli, właśnie zjadł pizze z nowej pizzerii, zaraz skosi trawę, poprawi 5tym piwerkiem i pójdzie spać conajmniej do 19tej.
:D .

Także prosze mnie nie budzić.

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 15:13

Użytkownik

Użytkownik

Panowie kupował ktoś coś w tej firmie co mamy na forum reklamę? chodzi mi o tą firmę auto-mix z lodówkami i klimatyzacjami

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 15:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Karol Karol odbiór, ostatnio spotkalem taka naczepe i sie zastnawiam czy Ty jej nie ciągałeś na stałe?? :D
Nie. Już mi ktoś to pokazywał. To stary DAF SC odkupiony od W-T z tego co wiem. Nie wiem po co to nakleili :) Może rdzę chowają...
Ja przez ostatnie prawie 4 lata targałem od nowości Wielbłąda.

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 15:25

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: TGA

Cytuj:
....
Eeee myslalem ze wszystkie biale chiinole z szmitkami ex cemex na tst z Łagowa jezdzace to Twoje :)

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 15:55

Użytkownik

Użytkownik

Nie wszystkie, ale ten akurat tak :) . I to nie była Schimtza, tylko Langendorfka, najlepszy doczep świata.

Mirosław jechał, to ostatni wóz na tarcki, więc pojęcie czasu, że tak powiem jest wzgledne :) .

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 16:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: TGS 35.440

Czyli o 16tej skończyli wszyscy oprócz Mirosława :mrgreen:

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 16:40
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tarczka Mirosława tez skończyła o 16 ;)

"To są HPI'ki co się trzęsą wszystkie plastiki"

R730-------------\8/

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 17:00
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Zaprowadziłem sobie auto do correct w ociazu bo na 23 załadunek wiec mówię zostawię auto bo po drodze , jadę już osobówka do domu a tu 8 godzin przed czasem ze pod 105 rampę [emoji33]. Kto był w tym cyrku to wie ze to rzadkość [emoji28]. (Byłem tu dziesiątki razy , i zawsze dzwonią po awizo ale nigdy przed ) [emoji48]

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 17:09
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Tarczka nie kończy się nigdy :twisted:

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 17:19

Użytkownik

Użytkownik

Tarcka to może i kiedyś się kończy.

Pudełko tarcek, ooo! To jest wieczność!

Kania to ch uuu j!!! 8)

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 17:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2291240
Samochód: R500, Actros 1844, FH 460

Ja tam w ociazu miałem zawsze ze brali wcześniej kiedy chciałem tam 9 wykręcić :D ale można przecież wpisać do której pauza, chyba ze coś się zmieniło bo słyszałem ze się pare rzeczy pozmieniało jak rejestracje przenieśli :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 18:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Tu. Co tydzien jest inaczej , z kartkami na parking , przepustkami i jazdą po terenie .

Tak pauzę wpisać można od kiedy do koedy , ta zasada nadal została . Szkoda aby ze biuro i magazynierzy jakos słabo zorganizowani ze sobą ,

Raz się uda w 3 godziny ze wszystkim a czasami 5 braknie ,

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 21:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1

Do parkingu do którego normalnie z Travemunde dojeżdzam w 4:30 dziś wyszło mi prawie 6 godzin. 8 km korka w Hamburgu i 10 w Bremen i Munster. Pozdrawiam Serdecznie!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 21:57

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: XF 105.460

Cytuj:
Może po odliczeniu wszystkiego, zostaje mniej na swoim.... :wink:

I piecze :D
Oczywiście nie ukrywam, że nie jest lekko i w jednym miesiącu jest (lepiej) więcej, w innym mniej (styczeń, luty i maj na minusie),ale czego się spodziewać przy 1 zestawie? W marcu tego roku byłem już prawie na dnie (do zapłacenia OC + I rata AC) a kasy na koncie brak i to wcale nie była wina np. Transa (jak niektórzy sądzą), bo Trans jest tylko platformą, która udostępnia usługę i widziałem jak leasing zabiera auto, ale udało się jakoś wyjść z dołka... Na magnesie nie jeżdżę, chociaż gość, który mi użycza Certyfikatu mi to nawet zaproponował, ale mi jest szkoda skrzyni biegów, a i przy ewentualnej kontroli problemów. Mam co mam - auto z 2011 r, naczepa z 2006 r i mi wystarczy, przynajmniej wiem że robię na siebie. Powoli do przodu...wbrew pozorom, to mnie nic nie piecze, bo nigdy nikomu niczego nie zazdrościłem.
Nie jest tajemnicą (chyba), że aktualnie jeżdżę pod Walterem, a stawki u nich doopy nie urywają ale jak widać funkcjonuję. Może to dziwnie zabrzmi, ale pod Walterem wychodzę lepiej, niż pod tą zasmarkaną Koniczynką z Bielska, gdzie gość już na początku mnie wychoojał na 0.03 EUR/km, a kapnąłem się dopiero po...2 miesiącach (taka moja wiara, że ludzie są uczciwi). We wrześniu przyszło dużo wydatków do zapłacenia: II rata OCP, II rata AC, II rata podatku od śr. transportowych za naczepę, wyższa faktura za leasing (rata + II rata od śr. transportowych za ciągnik), ale jakoś daję radę :)
Cytuj:
Pewnie to zależy od tego kto za ile się godzi auto podstawić.Jak ktoś jedzie po kosztach to wiadomo , że nie ma z czego​ kierowcom zapłacić
Decydując się na jazdę pod spedycją, w moim przypadku Walterem to nie masz raczej możliwości negocjowania stawki...Temat kierowcy mnie na razie nie dotyczy, bo stąpam twardo po ziemi i dopóki nie będzie mnie stać na kierowcę to auta drugiego nie wezmę...
Cytuj:
Sergiej ostatnio w moich okolicach sie chyba krecileś? Czy to nie Ty? W środę mijaliśmy się w Baniosze w czwartek staleś w Piasecznie na tej zatoczce naprzeciw Kauflanda a w piątek pod rampa gdzies o 9 staleś w Albei?
Dokładnie, to byłem ja...stanąłem na 8h57 w tej zatoczce :) We wtorek na 13.00 mam zrzutkę na DSV na Kampinosie znowu, ale nie wiem co dalej :)

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 22:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 1
Samochód: VOLVO

Ja to jestem szczęśliwy w miłości, skoro w totku mi nie idzie. Z 5 zakładów nawet 1 (słownie jednejjjj) cyferki nie utrafiłem :lol: :lol: :lol: :lol:

Post Wysłano: 09 wrz 2017, 22:38
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 38530901
Samochód: Iveco

Sergiej

Ja tam żartowałem, taki ciężki mój żart....
Myślałem że odbijesz piłku... :]

W naszym biznesie lekko nie ma... i raczej koniunktura spedycyjno-ludzka się jeszcze długo nie zmieni...
A złapać coś bezpośrednio to jakbyś siustkie w lotka trafił...

Post Wysłano: 10 wrz 2017, 5:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żubr XF 105

JMD Wojnicz na 19 w sobotę, (sooo sexy) 18:30 pod okienkiem, 19:05 na bramie do wyjazdu. Król Chrobry w kieszeni został, a na papierach wbity brak palet zwrotnych! Ojciec, co się buja 9 lat po Robalach nadal nie jest w stanie mi w to uwierzyć, że przy pierwszym w życiu rozładunku na tej dystrybucji tak się da.

Także chyba sukces.

Post Wysłano: 10 wrz 2017, 8:55

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R410

Co to magazynierzy za darmo pracują że kierowca musi 20zł wspomagać w razie czego??... :shock: :? :roll:

Sergiej z całym szacunkiem ale yebnij jeżdżenie po UE i przerzuć się na krajówkę.Pieniądze podobne a w razie draki z koniem koszta dużo mniejsze ;) Mówisz że jeździsz pod Walterem,czy przypadkiem jeszcze nie cały rok temu pisałeś że pod molochami człowiek się nigdy nie dorobi? Skąd taka zmiana? Może być na pw.

U mnie tydzień na minus z perspektywami na przyszłość.Czerwona kania na całe szczęście o własnych siłach zjechała z Kępna do Będzina na warsztat. Holownik zażyczył sobie 2700plnów netto :lol: W piątkowe popołudnie na krajowej 11 radio huczało któż to tak zamula na dwa zestawy w kierunku śląska,ale co zrobisz jak nic nie zrobisz.

Pacjent żyje,wtorek/środa wraca do gry.

Post Wysłano: 10 wrz 2017, 9:22

No czeeeść, wrócił Wasz wredny moderator. Tęskniliście :twisted: :?:

Czytam, czytam i na dzień dobry taki kwiatuszek z tematu: viewtopic.php?f=43&t=47120
Cytuj:
(...)Mi właśnie chodzi by np. Iveco Daily 50C lub 65C zmniejszyć do max 3,5 by jeździć na kategorii B.
Oczywiście szkoda samochodu, ale taki własnie potrzebuje.
(...)
A mi szkoda Ciebie - kombinujesz jak tu po najniższych kosztach zarobić najwięcej. I nie mów, że będziesz woził tym "pudłem" po przerejestrowaniu na DMC 3,5t, tyle towaru, by nie przekroczyć 3480 kg. W bajki to ja już dawno nie wierzę a nikt mi nie wmówi, że busy nie jeżdżą przeładowane.
Tak, jak za busy, tak samo za słynne "pomoce drogowe" powinno się wziąć ITD. Może nieco porządku by się z tym zrobiło.

Post Wysłano: 10 wrz 2017, 9:37
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

Samochód: DAF XF105.410

Marcinek, mam nadzieję, że wkleisz odpowiednie zdjęcie z Opola :D

Ex Naczelny Forumowy Kierowca z Powołania.
#BigosLover

Strona 1818 z 3557 [ Posty: 71121 ] Przejdź na stronę Poprzednia 11816 1817 1818 1819 18203557 Następna