Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Oferta Transportu Międzynarodowego
Mamy przyjemność przedstawić Państwu naszą ofertę. Firma JTS TRANSPORT istnieje na rynku od 1998 roku. Zapewniamy szybką i profesjonalną obsługę. Nasza firma posiada nową licencję wspólnotową na wykonywanie międzynarodowego transportu ( nr. TU-000705 ), pełne ubezpieczenie, w tym OC przewoźnika w wysokości 500 000 USD na każde zdarzenie.
Oferta dotyczy samochodów o ładowności od 1 tony do 24 ton, objętości do 115 m3. Posiadamy nowe pojazdy w każdej klasie ładunkowej, będące jeszcze na gwarancji, co daje pewność i gwarancje terminowych i rzetelnie wykonanych usług transportowych. Poniżej przedstawiamy specyfikacje poszczególnych typów samochodów.
Samochody ładowności do 1,4 tony ( pojemność do 8 europalet express). Ilość 10 samochodów .
Samochody o ładowności do 3 ton ( pojemność 15 europalet, 42 m3). Ilość 5 samochodów.
Samochody o ładowności do 6 ton ( pojemność 18 europalet, 56 m3). Ilość 6 samochodów.
Zestawy o ładowności do 8,5 tony ( pojemność 36 europalet, 95 m3). Ilość 3 zestawy.
Zestaw o ładowności do 15 ton ( pojemność 38 europalet, 115 m3). Ilość 6 zestawów.
Zestawy o ładowności do 24 ton ( pojemność 33 europalet, 100 m3 MEGA). Ilość 10 zestawów.
Zestawy o ładowności do 24 ton chłodnia ( pojemność 33 europalet, 100 m3 MEGA). Ilość 1 zestaw
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
No to jedna (troche kulawa) fotka mojego autorstwa, może teraz ktoś sobie bardziej skojarzy tą firmę
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
UWAGA NA FIRME JTS ŚLEZAK!!! PRACOWAŁEM U NICH! OSZUŚCI, LUDZI MAJA ZA NIEWOLNIKÓW! ŁADUJESZ AUTA i ROZŁADOWUJESZ (za to nie masz anie grosza) na załadunki czekasz po kilkanaście dni w kraju (za postój w kraju nie płacą nic! Płacą 25 euro za dobę pobytu za granica (zero dodatków, zero remi, zero diet!) Za miesiąc poza domem wziąłem 1800zł!!! Z czego 10 dni w sumie czekałem na załadunki w Polsce za które nie płacą ani grosza! Za trasę do Francji (10 dni poza domem) dostałem 100euro!
WYZYSKIWAC ZE! OSZUKUJĄ NA FRACHTACH I NA DIETACH -NIC NIE DAJĄ!
odrazu zaznaczam ze nie mam z ta firmą nic wspólnego , ale skoro juz ja oczerniasz to moze podpisz sie z imienia i nazwiska(wkońcu jesteś poszkodowany więc nie masz się czego bać)
Witam.Prosiłbym bardzo kogoś kto zna temat o jakieś info na temat tej firmy(jakie kierunki,jaki system jazdy,czy w podwójnej obsadzie,ewentualnie jak z kasą
Ojciec zastanawia się nad kolejną zmianą firmy i akurat jest ogłoszenie w gazecie.
Z góry dzięki za informacje.
_________________ Wszędzie dobrze,ale w bunkrze najlepiej(Petten)
W piątek ojciec był na rozmowie,wszystko jak w bajce latamy tylko na Niemcy w kółkach bez żadnych przerzutów.Wypłata miała być około 4000-5000.Samochód Stralis z 2007.Dzisiaj po podpisaniu umowy sekretarka stwierdziła że latają na Włochy + Francję zarobek około 3000-3500.A samochód z 2006r.Przed chwilą jeszcze rozmawiał z dwoma kierowcami to wypłaty za styczeń jeszcze nie dostali Powiedzcie mi czemu pracodawcy tak lecą w ch*ja?Ojciec stoi od rana na hucie Częstochowa będzie w nocy.Co dalej zobaczymy
_________________ Do what you love and you will never have to work.
GG: 0
Samochód: MAN TGA XXL
Cytuj:
Cytuj:
Zamknij się, to już się robi nudne.
Tak, Mareck10, mówię do Ciebie.
Wódki razem nie piliśmy więc na Ty nie jesteśmy.
Więc idź na prawy fotel i tam mądruj dalej, a tu się w miarę możliwości głupio nie odzywaj, bo to nie piaskownica.
Co do tematu i firmy, jakiś czas temu odprawiałem się razem z kierowcą od nich na UC w Czechowicach-Dziedzicach - był Sprinterem z plandeką i kurnikiem do 3,5t i raczej sobie chwalił.
Słyszał ktos coś o robocie na podwójnej u JTS'a ??
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości