witam .mam z moim manem kolejne problemy mianowicie zaczelo mi go mulic nie ciagle ale zauwazylem ze glownie jak jest obciazony i go cisne bardziej. wyglada jakby paliwa malo dostawal. jak zauwazylem ze mu cos zaczyna dolegac a mialem sporo czasu takze postanowialem wyczyscic mu sbiornik paliwa i wymienic filtry paliwa bo jest on dosc leciwy i malo byl dbany.bylo sporo syfu i moje podejzenia ze wlasnie syf cos przytkal nie sprawdzily sie.nic to nie dalo.ma problemy z palanie i jak juz odpali ledwo co to pracuje nie rowno i widac ze nie na wszystkie gary.podpowiedzcie gdzie szukac bo zielony dosc jestem z mechaniki
Ja kiedyś miałem takiego właśnie mana, z zabudową pomoc drogowa. Podobne objawy wywoływała padnięta pompka paliwa, ta wstępna. Dopóki sie go głaskało to jako tako szedł, kiedy trzeba było depnąć w górę zaczynało brakować paliwa.
Zacznij może od wymiany pompki. Drogo nie będzie, a może pomoże.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
Ja kiedyś miałem takiego właśnie mana, z zabudową pomoc drogowa. Podobne objawy wywoływała padnięta pompka paliwa, ta wstępna. Dopóki sie go głaskało to jako tako szedł, kiedy trzeba było depnąć w górę zaczynało brakować paliwa.
Zacznij może od wymiany pompki. Drogo nie będzie, a może pomoże.
maderfaker super+ i sebotrucker dobrze obstawialiscie. odebralem od mechanika i okazalo sie ze poza szlamem w odstojniku to zaworek zwrotny bym przyblokowany
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości