Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Mam pytanie ? Kto wiesz może jaka jest przyczyna że po naciśnięciu klaksonu gasną mi zegary od ABS idą na zero . Rozkręcałem je ale nic nie dało tzn. przez chwile było dobrze jak podłączyłem je ale nie przykręcałem do mocowania nawet jak każdego osobno podłączałem i nacisnąłem to zegary nie zgasły a jak przykręciłem je do mocowania i nacisnąłem to tylko słyszałem "pstryk" i bezpiecznik się spalił.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Masa od klaksonu zwiera się gdzieś z plusem z zegarów albo odwrotnie.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
bezpiecznik sie przepala gdy nacisnę klakson . NA razie odłączyłem je całkowicie postaram się o trąby na kabine i założę nową instalację z osobnym bezpiecznikiem.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
GG: 0
zyli rozwiazales problem . Odlacz po kolei sygnaly i patrz kiedy bezpiecznik wywali podczas "wcisniecia klaksonu",jak bezpiecznik bedzie wywalal nawet bez podlaczonych klaksonow to masz przetarte przewody w wiazce .
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości