Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 mar 2011, 20:42
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Koledzy,
Chciałbym Was zaprosić i zachęcić do prezentowania w tym temacie gadźetów ze swoich zbiorów związanych z tematyką samochodów ciężarowych. Na pewno każdy z nas posiada w swoich kolekcjach ciekawe prospekty, książki, albumy, breloczki, flagi, plakaty i inne gadźety związane z ciężarówkami, które mógłby pokazać i zaprezentować. Gorąco Was do tego zachęcam.
Ja chciałbym pokazać Wam legendę i prekursora świecących "bajerów" - migające serce na 24V. Dzisiaj, kiedy królują tablice i inne świecące dodatki wykonane w technologii LED jest to moim zdaniem prawdziwy rodzynek. Jest to chyba pierwszy produkowany oryginalnie (nie żadna samoróbka) świecący gadźet, bez którego na początku lat 90 - tych praktycznie żadna ciężarówka nie mogła się obyć. Pamiętam te mrugające, przebite strzałą serducha, które były w tamtych czasach prawdziwym hiciorem. Dziś to już praktycznie historia i gadźet prawie nie do zdobycia, dlatego kiedy zobaczyłem go tydzień temu na naszym najpopularniejszym portalu aukcyjnym, nabyłem go od razu bez najmniejszego wahania.

Obrazek

Post Wysłano: 28 kwie 2011, 2:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: maniek

Fajnie,że ktoś pomyślał o tym gadżecie.......Te migające serducha to faktycznie kawał legendy..........Przyznam szczerze,że długo na takie polowałem(w dzisiejszych czasach naprawdę spotkanie tego gadżeta graniczy z cudem).............A LE MUSZE SIE POCHWALIC..udało się i kupiłem..........na archiwalnej aukcji (nabyłem wszystkie,aż 10 sztuk)..........

Post Wysłano: 28 kwie 2011, 3:00

Użytkownik

Użytkownik

Ja rowniez posiadam takie serducho widoczne na zdjeciu, a tez w kolekcji jest troche porporczykow link do filmu daje ponizej, co prawda jakosc marna jak 5 groszy ale wsio widaac :P.

Obrazek

proporczyki- http://www.youtube.com/watch?v=wMEqOyjeijQ

ps. w sumie zmienilem troche gust w ostatnich czasach, wiec wszystkie gadzety z filmiku leza sobie w pudelku i czekaja na lepsze czasy :P.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]