[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Holowniki - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Teraz sobie przypomniałem i prosze poniżej zdjęcia (mojego autorstwa) holownika, którego większość zna. Co o nim sądzicie, bo mi osobiście niezbyt przypadł do gustu.
_________________ Jezus też palił !!! wszyscy palili !!! to prawda, tym wszystkich których "uzdrowił"? dał poprostu pare gramow ze swojej plantacji!! ot cała prawda!
Ostatnio zmieniony 15 mar 2006, 20:43 przez Trc, łącznie zmieniany 4 razy.
GG: 0
Samochód: duży z naczepą
Cytuj:
Cytuj:
Te Scanie z dwóch ostatnich fotek po prostu fenomenalne, szczególnie ta niebieska. To dowód na to, że nawet holownik może pięknie wyglądać.
Zgadzam się z tobą. Ten niebieski holownik jest cudny, te chromowane felgi itp dodają mu uroku
Również się z Wami zgadzam, ale jednak mi bardziej podoba się ta czerwona SCANIA od VKINGA, z tym kangurem wyglada doskonale jak dla mnie.
Cytuj:
ciekawe po co mu ten kogut na tych rurkach wysoko nad autem...
Odpowiedź jest prosta - dzięki temu lampy rotacyjne są widoczne z większej odległości. Poza tym, z boku zainstalowane są dwie najaśnice, które służą do oświetlania miejsca pracy holownika, więc muszą znajdować się na dużej wysokości.
W holownikach nie jest najważniejszy wygląd Najważniejszy jest tzw. "widelec" który znajduje się z tyłu pojazdy najlepszy wśród najlepszych holowników świata:
Obrotowe ramienie które potrafi "wziąść" około 100ton.
Mam ogromną ilość zdjęć holowników ale nie zapodam wszystkich
Tutaj niby ładne Volvo ale niefunkcjonalne. Jest źle wymierzone, i wywarzone to może pogorszyć wszystkie walory jezdne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości