Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 sie 2009, 11:20
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7751267
Samochód: Mercedes

Witam.
Za jakiś czas chce się wybrać do Niemiec zainteresować się kupnem jakiegoś ciągnika siodłowego. Szukam coś w obrębie Berlina.
Pierwsze miejsce do oglądania zaliczę TruckStore w Zeuthen. Jako drugie miejsce postoju chciałbym jakieś komis z mobile.de tylko problem w tym, że na tej stronie nie ma listy miast w którym się te komisy znajdują.
Proszę was o taki spis. Macie może taki?? Bardzo byłbym wdzięczny. Na truckstore.de wszystkie komisy wypisane na mapce i gitara. A na mobile.de nie ma. :(
Chyba dobry wybór zrobiłem na odwiedzenie?? Jakby co to interesują mnie tylko MAN i Actros.
Z góry wielkie dzięki za pomoc.
Pozdrawiam serdecznie. !!

Post Wysłano: 18 sie 2009, 14:07

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Co do mobile.de to wpisz sobie kod pocztowy np. Berlina i daj aby Ci znalazło w obrębie np. do 100km itd. Wtedy ukażą Ci się oferty samochodów, a już potem łatwo dojść gdzie co się znajduje.

http://www.truckscout24.pl/ - strona z samochodami ciężarowymi z Niemiec i nie tylko.

Post Wysłano: 18 sie 2009, 14:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Wielkie dzięki. Wolałbym dosyć duże komisy by dużo w nich samochodów było bo nie chce za bardzo zwiedzać całych Niemiec. :PP

Post Wysłano: 18 sie 2009, 20:41

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Wielkie dzięki. Wolałbym dosyć duże komisy by dużo w nich samochodów było bo nie chce za bardzo zwiedzać całych Niemiec. :PP
Jeśli chcesz kupić dużo samochodów to ma sens.Ale jeśli jeden , to czasem wystarczy by sprzedający miał tylko ten jeden :) Nie ma reguły.. Ja kiedyś objechałem Francję, Belgię, Holandię i Niemcy i kupiłem w Bydgoszczy.Za cenę za jaką tam bym nie kupił.Reguły nie ma.Tam gdzie dużo jest zwykle wielu kupujących i ceny dość sztywne.Ale -jak mówiłem-reguły nie ma..

Post Wysłano: 18 sie 2009, 22:12
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie no chodzi mi o jeden samochód. Sam chce zobaczyć te ceny/jakość. Zawsze człowiek jest mądrzejszy, można potem mieć dużo do porównania. Oczywiście może być taka sytuacja jak ty mówisz.
Pozdrawiam

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]