GG: 1019688
Samochód: BMW M3 E90; Volvo VN780
Cytuj:
Hiob...
To nie jest mój temat, tylko Kasi. Jest na tym forum dość innych, gdzie możemy sobie podyskutować, jaki to ja jestem wspaniały . Tu dyskutujemy na temat tego, jaka wspaniała jest Kasia Pozdrawiam.
Ależ te wszystkie Volva są piękne. Najbardziej przykuło moją uwagę to niebieskie co jeden kolega się wypowiadał że nei można koło niego przejść nie zwracając dłuższej uwagi.
GG: 1019688
Samochód: BMW M3 E90; Volvo VN780
Cytuj:
Kolego Hiob, w polsce to nawet pusta beczke to nie jest problem przewrucić , ty poprostu Pani Katarzynie zazdrościsz i tyle
Kolego Sebotrucker, po pierwsze przewrócić się pisze przez "ó", po drugie prawa fizyki są dokładnie takie same w Polsce jak i w innych krajach na planecie znanej nam jako Ziemia, po trzecie czego to według Ciebie niby Kasi zazdroszczę? Że ona może przewrócić beczkę, a ja nie? Nie bardzo Cię rozumiem, a po czwarte nie wiem czemu w tym temacie zajmujesz się moją osobą, a nie trasami Kasi. Parę postów wyżej już komuś powiedziałem, że chętnie na temat swojej osoby podyskutuję w jednym z tematów, które ja założyłem, tu nie jest na to odpowiednie miejsce. Dziękuję i pozdrawiam.
Oj widzę że Kasia radzi sobie bardzo dobrze za sterami ciężarówki:) traski ciekawe firma troszkę nie taka ale co by nie było będzie bardzo miło,jak będziesz jeszcze kiedyś we Wrocławiu to daj znać na Gadu 2087802
_________________ Jest biednie. Kodak M753-Digital IS ISO1250
To nie jest mój temat, tylko Kasi. Jest na tym forum dość innych, gdzie możemy sobie podyskutować, jaki to ja jestem wspaniały . Tu dyskutujemy na temat tego, jaka wspaniała jest Kasia
Dzieki za komplement
Poza tym chciałam powitac wszystkich forumowiczów mam nadzieje ze narazie nie bedziecie rozczarowani , poniewaz mam przerwę i nie mam za ciekawych fotek , ale moze niedługo bedą wszystkich serdecznie POZDRAWIAM . Mam nadzieje, że wkrótce znów zobaczycie moje traski i foty dziekuje tym którym sie podobały moje zdjątka DO ZOBACZENIA NA SZLAKU . Może znów czymś was zaskocze nigdy nie wiadomo
Samochód: Duży
Stara dobra znajoma,która przemierza swym truckiem Europę... Kasiu foteczki bardzo ładne,ciekawe.A z tym zaskoczeniem to chyba wiem o co chodzi... Szerokości i do zobaczenia
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Fajne fotki.Podobaja mi sie kobiety za kierownica TIRA Very Happy
A mi się ni podobają tacy lizusi jak ty. Jeszcze raz napiszesz taką bzdurę to dostaniesz warna. P.S. TIR - skrót od "Transit International Routier" (z fr. Międzynarodowy Tranzyt Drogowy)
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości