odnoszę wrażenie, że niektóre wnętrza przypominają cele z domu wariatów. ściany są tak zrobione, aby pensjonariusz spętany w kaftan bezpieczeństwa w amoku nie rozbił sobie głowy.
To ja pokaże jak wygląda kabina Iveco EuroStar, troche bałaganu tam panuje bo autko wróciło w sobote wieczorem ja robiłem zdięcia w niedziele przed południem, a już wieczór śmigało do ameryki (UA)!
P.S. Zgodzicie się że na fotografa sie nie nadaję ?
Chetnie wrzuce pare fotek ale nie wiem jak... Ale dużo fotek jest na http://www.totalcar.hu trzeba kliknac "tesztek" i zejsc na dół.W jakimś innym języku ale da radę...A ma ktoś fotki f16 lub f12???
[ Dodano: Wto, 23.01.2007, 22:21 ]
[ Dodano: Wto, 23.01.2007, 22:22 ]
juz wiem!!!!!!(dzięki marcinp że mi pokazałeś!!!
[ Dodano: Wto, 23.01.2007, 22:23 ]
póżniej wiecej fotek bo tera nie mam czasu...
a ja sie ostatni tyle o szukalem zdiec f12 i za diabla nie mogle znalezc... sma mam f12 ale nie nadaje sie do fotografowania
jednka w tje f-CE jest cos wiecje zegarow ..tam po prawej na pułce jakies
patenty... nie wiem
mam jedno ...glupie pytanie ... po co w kabginach sa te czerwone lampki? czyu to pomaga np. w czasie jazdy noca ? np. ze oczy sie nie mecza czy zeby np. miec jakis taki pol mrok w kabinie aby orientowac sie np. gdzie co jest ....
Ostatnio zmieniony 26 sty 2007, 14:09 przez slimmm_ns, łącznie zmieniany 1 raz.
po co w kabginach sa te czerwone lampki? czyu to pomaga np. w czasie jazdy noca ? np. ze oczy sie nie mecza czy zeby np. miec jakis taki pol mrok w kabinie aby orientowac sie np. gdzie co jest ....
Są do podświetlenia kabiny widziesz co jest w środku bez rozpraszania twojej uwagi i innych używtkowników drogi. W MPII są to zielone lampki albo niebieskie diody
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości