Cytuj:
Jak go kabiną minąłeś to prawy kierunek i na pobocze choooja
Wiesz, nie chciałem zrobić czegoś, czego potem będę żałował. Sądząc po jego jeździe, gość nie był w pełni zdrowy psychicznie, a jak mam potem za takiego cierpieć, to wolę poczekać, tym bardziej że wiedziałem, że w końcu i tak go przerobię.
Cytuj:
https://www.adampolsa.com.pl/kontakt/
Wyślij film - niech pamiętają przy rozliczeniu wypłaty. To gagatkowi odechce się następnym razem wygłupiać
Wyślę, mam na laptopie ciut lepszą jakość filmu, podam numery rejestracyjne i dokładny czas i miejsce akcji, aby nie było wątpliwości. Dzięki za namiary, bo w sumie z tego wszystkiego nie spojrzałem nawet co to za firma.
Cytuj:
Taki filmik to można w zasadzie wysłać na policję, bo to przyspieszanie gdy jest wyprzedzanym, ale czy to coś da? Może faktycznie do pracodawcy lepiej, że łamie przepisy i stwarza zagrożenie.
Myślałem o tym, ale żeby jeszcze mnie nie uwalili za zakaz wyprzedzania. Wtedy by, mówiąc kolokwialnie - "upiekli dwie pieczenie na jednym ogniu".
Cytuj:
Normalnie to bym napisał "co to za ku r wie tym truchłem jedzie!".
Ale już jestem dorosły i odpowiedzialny, więc wypada mi tylko połączyć się w bólu z powodu konieczności współegzystowania z tego typu bydłem.
No ciężki przypadek, jeszcze przy mijaniu śmiał mi się prosto w oczy... Efekt psychotestów za 200 zł.