Dziś chciałem zaprezentowac wam kilka modeli pojazdów militarnych z mojej kolekcji w sakli 1:87. Nie są to wozy bojowe, ale pojazdy związane z transportem i logistyką. Pochodzą głównie z firm Minitanks,MM, Igra,Toloko oraz ręcznej produkcji ukraińskiej. I mały konkurs dla bywalców WC: jakich marek są zaprezentowane pojazdy?
Ja tu widzę pojazdy marki: Praga, Star, IFA, Skoda, Ził, Lublin, VW kubelwagen, Kraz, Opel Blitz.
Ja widze dokładnie takich marek jak del pojazdy ; ) A tak naprawde to odrazu Opel Blitz znany mi z gier o II wojnie światowej,natępne pojazdy które są bliskie memu sercu to URAL,UAZ i PRAGA też z gry ; ) Petrzask jakiej firmy są te dwie IFY,są bardzo fajne,również ostatnie dwa modelena fotkach są fajne,jak sie nie myle to chyba jelcze,star ?
_________________ Być kierowcą - styl życia,praca,miłość,pasja...
Inni nigdy tego nie zrozumieją...
MERCEDES-BENZ Actros 2540 L <48-355> Vos | Logistics
Hmm... jakiej firmy są te Ify to dokładnie nie wiadomo. Na ukrainie jest kilka nie zarejestrowanych firm modelarskich, działających w konspiracji ze względów podatkowo-zusowych. Z tego powodu modele są sprzedawane w boksach, nie mają nazwy firmy, loga, strony www a kupując je w celach handlowych nie otrzymasz faktury
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 2 gości