Samochód: DAF
Nie no Panowie, pianki i silikon to tak średnio, aż takim dziadem nie jestem.
Póki co wczoraj kupiłem byle jaką uszczelkę w Castoramie i efekt jest bo nie leci. Ale, że to zrobione po majstrowemu to trzeba wprowadzić poprawki w weekend.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Samochód: orange i grafitowy
po prostu jestem ciekawy np. kształtu uszczelki szerokości miejsca wklejenia itd....nie ty jeden masz problem ze "szczelnymi" drzwiami. ja do swoich nawet zainwestowałem w oryginalne uszczelki. efekt połowiczny. na przednich drzwiach (gdzie teoretycznie powinno lać się ciurkiem) nie ma grama wody za to na tylnych prawie niagara.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Długi
Ta jest.
Krzyczałem na radiu
Tam czysto było gdzie lecisz
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Scorpu - jak ogarniesz temat uszczelnienia zrób zdjęcia i pochwal się - może opatentujesz wynalazek.
W kwestii patentów firma STD Donivo juz parę lat temu wzięła i się wkur*** i bierze wieltony z takimi dodatkowymi plandekami na górne rygle tu na zdjęciu to juz druga edycja trochę bardziej estetyczna. Z tego co kojarzę to oni costam AGD wożą
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Dobry ludziska!!! Po długiej przerwie Hasło pamiętam ciągle
A tak serio potrzebuje zamienić gniazdo VBG 14 pin na standard czyli 2x7 N+S, ma ktoś może schemat lub ściągę do tego?
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Dobry ludziska!!! Po długiej przerwie Hasło pamiętam ciągle
A tak serio potrzebuje zamienić gniazdo VBG 14 pin na standard czyli 2x7 N+S, ma ktoś może schemat lub ściągę do tego?
Panowie, podpowie ktoś w jaki sposób uniknąć mokrych butów na schodkach w Scanii z 14 roku? Kiedyś czytałem, że jakaś dodatkowa uszczelka ale dokładnie nie pamiętam o co tam chodziło. Z góry dziękuję za pomoc.
Panowie, podpowie ktoś w jaki sposób uniknąć mokrych butów na schodkach w Scanii z 14 roku? Kiedyś czytałem, że jakaś dodatkowa uszczelka ale dokładnie nie pamiętam o co tam chodziło. Z góry dziękuję za pomoc.
Na allegro są gotowe rozwiązania, jak podpatrzysz to może wyrzeźbisz coś samemu Tam się taką "szmatę" wiesza między stopniem a progiem kabiny i woda po niej spływa z drugiej strony, nie kapiąc do butów
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość