Cytuj:
Mamy takie czasy, że ludzie są rozczeniowi, masakrycznie nauczyli strugać się wariata, nie wspomnę o spychologii i braku odpowiedzialności...
Wystarczy mieć jaja i się przyznać, powiedzieć tak, nie to i to.
Prosty przekaz
Ociu:
Cytuj:
Cwaniak jestem, nie daje sobie nikomu wejść na głowę
Teraz mam jedną smutną wiadomość, dopóki mam poparcie góry, tutaj jestem, czepiam się i zasłaniam się regulaminem
Też Ociu:
Cytuj:
Posypuje głowę popiołem z tytułu pochopności, cóż za szybko i za mocno zareagowałem.
W tej sprawie chylę czoło.
Patrząc na godziny publikacji postów, wiem skąd taka nagła zmiana (niestety śmiem twierdzić że totalnie nieszczera, byleby zamieść sprawę pod dywan i wyjść z twarzą), więc używając Twoich słów - nie strugaj wariata, a tym bardziej nie rób wariatów z nas
Tyle ode mnie, definitywnie kończę temat. Nie będę się przyczyniał do pogarszania jakości tego forum.
Ewentualne ale proszę kierować do mnie na PW, jeżeli ktoś ma coś jeszcze do dodania.
Cytuj:
Do 5k ja bym się rozglądał za octavia 1 w 1.9 90hp, albo polo 1.4tdi.
Na 7 kilometrowe dojazdy do pracy, diesel chyba nie jest do końca dobrym wyborem. Niemniej jednostki udane i pancerne, jak ktoś pokonuje większą ilość kilometrów to jak najbardziej są to warte rozważenia silniki. Tylko czy Skoda nie będzie droga w opłatach OC ze względu na ilość wypadków? W końcu to marka uwielbiana wśród handlowców i przedstawicieli, a wiemy dobrze jak oni jeżdżą i jaki wpływ mają na statystki