[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3141 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ogólnie tak jak my jeździmy to przypał największy jest w Anglii. Belgia i Holandia też mają wagi, ale tylko raz jakiegoś Litwina wyciągaliśmy. No i słynny most w Duisburgu, który z góry omijamy z daleka.
1500+chłodnia to zbyt legalne nie jest, ogólnie niepotrzebna głupota. Ale Dafy idą do żyda niedługo więc problem się sam rozwiąże.
Cytuj:
Cytuj:
Co to oznacza w praktyce? I
Ostatnio ważyłem kilka aut.
...
12,6t na ciągnącej, po 4,5 na wózkach przy ok 20t ładunku to rzeczywiście ktoś się nie popisał.
Więc wygląda na to,że bezpieczniej jest mieć ciągnik z homologacją na 7,5t niż 7,1t.
_________________ Hello boss! Majkel... Uśmiech Paryża 420dci, Ferrari Stralis 450, Robur MP2 1841, JelczNL 106 460, Kania R 450, Kania NG R 450, Iveco Stralis MY16 480 ...
Samochód: Fiat Skoda
Cytuj:
Takie znalezisko dzisiaj w ponad 30 letniej Hondzie.
Komplet ori kluczy
Ja u siebie po prawie roku znalazłem schowek a w nim klucze. Widzę że mi paru brakuje .
Honda niby z 85r
Dodam że jak by nie miał drugiego airboxa to raczej bym szybko tego schowka nie znalazł , a tym bardziej jak go się otwiera.
_________________ Kierowca z Biedronki , inni kierowcy patrzą na mnie z politowaniem
Samochód: F90 19.362
Cytuj:
Więc wygląda na to,że bezpieczniej jest mieć ciągnik z homologacją na 7,5t niż 7,1t.
To są rozterki na poziomie ilości wtyczek na zapalniczke i napięcia w nich
Co do wnętrz to polecam Sebastiana, na fejsie figuruje jako "Sebastian tapicer", zajmuje się tym zawodowo od lat
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Dzisiaj za mną pierwszy dzień na 4ośce
Trochę inny świat w porównaniu z plandeką, inne atrakcje, oczywiście nie obyło się bez łopaty bo 8x4 to na grząskim piasku trochę za mało.
Eno jakoś dałem radę, kilka razy stanąłem powieszony na osiach, ale tylko raz wykopywałem się łopatą... Koledzy w 8x8 sobie obok pyrkali....
Generalnie coś dla odmiany po międzynarodówce.
No dobra,to jak podniosę naczepe czy przyczepe do góry a opuszczę siodło czy tam rame na napędzie plus podniosę kierowaną na poduszcze to jest najwiekszy nacisk na naped,tak ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości