Cytuj:
Nie polecam, zrobiłem gładź na mokro zgodnie z jego poradami i nie wyszło to nawet średnio....

Pan wiesiu jutuba.
Nie jestem w stanie ocenić merytoryki, nie znam się i znać nie mam ochoty

Oglądam jako ciekawostkę, bo przyjemnie się ogląda, w przeciwieństwie do innych tego typu nagrywaczy. Gadanie przez 40 min o szlifowaniu gładzi nie urzeka mnie. Ale faktem jest, że ludzie tam czasem w komentarzach się piłują do niego i wygląda, że nierzadko mają rację.
Cytuj:
Akurat dla mnie Ci povagowani to troche porażka.
Najbardziej to było widać jak podjęli temat SSC Tuatary. Skopiowane filmiki z anglojęzycznego YT (które oglądałem 2-3 dni przed ich "materiałami") i to jeszcze z błędami. Nie kumam tego fenomenu, bo zbierają informacje z dostępnych źródeł, filmów, zdjęć wstawiają swoją gadającą głowę i voila autorzy wielcy.
No może właśnie dlatego, że robią porządny research i sklejają w sensowną całość, tak dobrze się to ogląda. A przy okazji wytłumaczone wiele rzeczy w przystępny sposób.
Cytuj:
A co Radzia to niestety, kanał mocno niższowy i najpierw trzeba pracę domową odrobić. Jak już zakumasz o co chodzi w budowie tych zawieszeń to jest imo mega ciekawe, ale na pewno nie dla każdego.
Mnie interesują takie rzeczy, ale próg wejścia jest wysoki. Do tego, uważam, że materiały zbyt vlogowe, zamiast technicznych. To jest to co różni jego kanał od povagowanych - in minus.
Padło sporo ciekawych propozycji, będę musiał przejrzeć, może uda się wybrać coś dla siebie