[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3125 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Panowie, pytanie techniczne. Rozbierał ktoś pilot od otwierania/zamykania auta od Volva? Chce wymienić baterie, a pytam, bo nie chce czegoś zepsuć/połamać.
Edit. Dobra, zaryzykowałem, poradziłem sobie już.
_________________ C, CE, KW
Ostatnio zmieniony 27 lut 2021, 10:59 przez Damian_DAF, łącznie zmieniany 1 raz.
Mercedes sie spurtał bo im gangsterska klientala narzekała że chcieli limuzyna a Silnoręki przyprowadził ciągnik siodłowy. I tak już został dla kosztów.
Merc używa tego oznaczenia od prawie 30lat, od początku produkcji W140.
To, że Kania zabłądziła z oznaczeniami to pewnie ciekawy temat od kuchni marketingowców.
Dzięki Edler za pomoc, ale w momencie jak napisałeś od prawie pół godziny kręciłem pauzę na Kontenerowej. Ktoś mi też polecił zatoki na Przemysłowej, ale niestety zabrakło już dla mnie miejsca
Z tego co słyszałem, to każdy twierdzi, że jak Kania, to tylko 450. Podobnież najlepsze, najoszczędniejsze, najzajebistsze. Z kim by nie gadał, to każdy mówi to samo.
Panowie, posiada ktoś opinie o Scanii R480 Euro 6 z 2013 roku? 480 konny silnik znam z wcześniejszych generacji, a Euro 6? Jakieś bolączki?
Raczej nie polecam, jest to motor z EGR + dodatkowo posiada turbinę ze zmiennymi łopatkami więc jest podobny do poprzedniej generacji. Bolączki prawie takie same jak w każdej z EGR i ze zmienną geometrią, czyli przegrzewanie się, urywające łopatki, problemy z odmą, zwiększony "apetyt" na olej...
Swoją droga Scanie już mocno ponosi żeby za R450 startować od 88.
Za niedługo będą handlować pustymi placami jak to było za PRL (i nie chodzi tylko o Scanię, a cała wielką siódemkę), fakt jest taki że kupę maszyn mają po leasingach fabrycznych i nie wiedzą co z nimi zrobić więc sztucznie podnosi się ceny nowych samochodów, aby wymusić na przewoźnikach kupowanie używek. Za to trend podnoszenia cen używek jest ogólny w całej Europie, powód prosty coraz większa inflacja i tak koło się zamyka.
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .