[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3092 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Ja wypożyczam dość często ale to zdecydowanie opcja żeby się gdzieś szybko po mieście rzucić. Na weekend to wyjdzie fortuna, tam masz liczone za każda minute plus km. Generalnie przejazd cenowo wychodzi jak taksówka (fakt że w Szczecinie są śmiesznie tanie, nawet nie opłaca mi się dorabiać jak tiry jeżdżą a ja w domu). Teraz dobre promocje są na tradycyjne wynajmy krótkoterminowe, masa aut stoi pod lotniskami bo ruch praktycznie nie istnieje. Popatrz, idzie jakaś BMW 5 za kilkadziesiąt zł za dobę w takim HERZu wyrwać jak się trafi
U mnie w Elblągu pokazali się i myślałem o Smarcie dla kobity żeby se zobaczyła, bo chcę takiego piździka jej kupić. Dam ze 300 pln za weekend to se polata
R410 bankowo będzie bez EGR, niezależnie od rocznika. 450 od któregoś miesiąca 2015 też nie miały EGR. Warto sprawdzić VIN.
Lepszy wybór niż XF460 E6.
410 samo w sobie dobry wybór do większości zadań. Nie odczuwa się znaczacych braków mocy. Spalanie bardzo przyzwoite.
Samochód: Daf
Przeglądając ceny części na Allegro ( turbo, sprzęgło) wydaje mi się, że tez taniej wychodzi Scania. To tylko moje odczucie czy w rzeczywistości tez tak jest ?
Przeglądając ceny części na Allegro ( turbo, sprzęgło) wydaje mi się, że tez taniej wychodzi Scania. To tylko moje odczucie czy w rzeczywistości tez tak jest ?
Sukces taki, że Gdynia, Gdańsk, Kąty Wrocławskie i Jarocin za 10 h jazdy dzisiaj zrobione gdzie na 3mieście i okolicy w nocy i przed południem walił śnieg
Porażka to przed swoją wiochą zgarnąłem sarnę 29 letnią mazda 323f. Serce mi się kraje...
_________________ "Pasja rodzi profesjonalizm, profesjonalizm daje jakość, a jakość to luksus w życiu." ~ Jacek Walkiewicz
Niestety nie dostaniesz wykupu na 1%. Nasz kochany rząd zmienił przepisy o amortyzacji i jak brałem w grudniu naczepę to miałem wykupu około 15%. Bo sprzęt musi być w pełni zamortyzowany przy sprzedaży.
GG: 0
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
104% dostałem na nowego Schmitza. 36msc.
Ale to pewnie fabryczne finansowanie ?
Niestety nie dostaniesz wykupu na 1%. Nasz kochany rząd zmienił przepisy o amortyzacji i jak brałem w grudniu naczepę to miałem wykupu około 15%. Bo sprzęt musi być w pełni zamortyzowany przy sprzedaży.
(Czy coś)
Może miałeś na króki okres, ja chcę 4 lub 5 lat - bo wiem, że naczepę będę trzymał i tak dłużej niż leasing. Następnie wykup za parę groszy ma sens przy późniejszej odsprzedaży ...
Kolejne 500km w poszukiwaniu wozu pękło.
Cena z górnej półki jak na auta krajowe, a stan najgorszy jak dotychczas.
Minął dopiero rok poszukiwań także wszystko przede mną
Samochód: XF 105.460
Pany, w jaki sposób policzyć temperaturę mętnienia zmieszanych 2-ch rodzajów ON, jednego do -7*C i 2-ego do -22*C, wlanych w równych proporcjach po 250 litrów? Jest może na to jakiś wzór, czy coś?
GG: 0
Cytuj:
Kolejne 500km w poszukiwaniu wozu pękło.
Cena z górnej półki jak na auta krajowe, a stan najgorszy jak dotychczas.
Minął dopiero rok poszukiwań także wszystko przede mną
W nowy rok sobie wymyśliłem e92 - 6 stycznia już była na podwórku
Także polecam salon - kolor, wyposażenie, silnik - wszystko wg upodobań a i stan techniczny bez zastrzeżeń - to jedyna opcja dla kogoś kto kupuje samochód dłużej niż miesiąc...
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości