[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3077 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Kurła, no nie wyrobię z tymi fotami . Dzisiaj +2 - na landówce 74/70 i przed Borde 93/80 Skąd oni tyle tych fotoradarów wzięli?
Możesz hejtować i inni też ale szczerze polecam tomtoma 6250. Miałem podobny problem z radarami jak Ty. Odkąd kupilem tomka, żadnej fotki od ponad 2 lat.
Jak przelicze fotki które Miałem kiedyś w ciągu roku to ten tomtom już dawno na siebie zarobił.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
On już dawno się przyznał. Teraz wyroki usłyszeli inni w to zamieszani. Ten cały Hughes to był kolo który miał V8, dobrze [wycenzurowano], ale na bułgarskich blachach, tak samo Eamonn Harris. Patola niezła, ale ogólnie patoli w transporcie w Irlandii nie brakuje, niektórym to nawet nasza, polska patola transportowa nie dorównuje.
Przegladałem teraz intenerty na ten temat i skubani maja nawet nagrania z kamer jak bohater otwiera naczepe i widzi zonka potem zadzwonil do szefa (Hughsa) a ten mu na snapchacie odpisal zeby im dac powietrza i pilnować, dopiero po kilku minutach zadzwonil na ratunkowy i palił głupa o pobranej naczepie z portu padła kwota 60 tys funtów za taki przerzut
_________________ "Zawsze choć przez chwile chciałem jeździć TIRem"
Być może za mała wymiana powietrza, i gdyby nawet agregat pracował to ilość dwutlenku węgla po prostu nie nadążała wychodzić z zabudowy... Szkoda ludzi nawet młodzi tam zginęli nieświadomie wchodząc w taką pułapkę.
Przegladałem teraz intenerty na ten temat i skubani maja nawet nagrania z kamer jak bohater otwiera naczepe i widzi zonka potem zadzwonil do szefa (Hughsa) a ten mu na snapchacie odpisal zeby im dac powietrza i pilnować, dopiero po kilku minutach zadzwonil na ratunkowy i palił głupa o pobranej naczepie z portu padła kwota 60 tys funtów za taki przerzut
Dobrych kilka lat temu słyszałem w radiu że 60% kamer przemysłowych na świecie znajduje się na terytorium WB. Wystarczy zresztą tam pojechać żeby się przekonać. Pamiętam jak w Belfaści zrzucałem rusztowania, plac miał jakieś 300 m2 i naliczyłem na nim około 15 kamer, a
nie wiem nawet czy wszystkie widziałem
Przez sytuacje w Dover zmalała ilośc wanien w Kieleckim ? fury od ROMANO nie zjechały ?
Byłeś kiedyś w Żabiej Woli tym hakowcem?
Jeśli nie, to tam jest zagłębie magazynów, centrów, logistyk i wszelkiej maści patologi plandekowej, której jakaś część stoi sobie w świecie.
Ba, nawet my tam ze 3 razy do roku robimy jakieś grubsze manewry.
Ten Kielecki As to nie czasem Igor z Kielc z dawnego BTC Forum?
A co do Żabiej to nie byłem, ale odwiedziłem już kilka firm, do których strach było jechać jak się wcześniej o nich nasłuchało. A zawsze szło elegancko albo chociaż w miarę. Miałem farta czy zwykle pier**lenie osób, które się może spóźniły, może rżnęły cwaniaka, a może jeszcze na co innego trafiły?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości