[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Sukcesy/porażki dnia dzisiejszego vol.2 - Strona 3076 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: XF 105.460
Kurła, wczoraj mi 2 foty walnęło w Niemczech. Przed zjazdem na Magdeburg Zentrum (wcześniej, ze 2 lata temu go nie było), no i w stałym miejscu - za zjazdem na A39 Wolfsburg
W Polsce jest tak, że jak na zdjęciu z fotoradaru będziesz z telefonem w ręce, to niby mogą dowalić za tel.
Ale nie znam nikogo kto tak dostał do zapłaty.
Mi kiedyś właśnie na A2, ale przed samym Hannoverem zrobiło zdjęcie za prędkość. Telefon przy uchu miałem i takie też zdjęcie przyszło do domu. Zapłaciłem tylko za prędkość
_________________ Tu 5 sekund, tam 10 sekund i masz godzinę
Samochód: 22' 660S midlift
Cytuj:
Mi też przyszło z A2 z telefonem przy uchu i niestety przyszło za prędkość i telefon
Trzymajcie się tam ci co na szybką Anglię pojechali przed świętami...
Sytuacja przybrała nieoczekiwany przez nikogo obraz. Porty zamknięte na 48h. Wiele aut mimo postoju w kolejce nie przeprawi się juz. Bilety znikają jak szalone, Ci mający konto w Stena Line i tak nie maja utrzymanych bookingow.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość