Witam wszystkich. Od niedawna jeżdżę premiumką Dxi 460 EEV 2013. Pytanie banalne: Jak przestawić te małe lusterka boczne i przednie? Za cholerę nie mogę nigdzie znaleźć. Pokrętło (to od dużych lusterek) działa tylko w 3 pozycjach - lewo prawo i 0. Nie widzę nigdzie żadnych dodatkowych przycisków. Ktoś pomoże ? Pozdrawiam.
Jesteś pewien? Przecież to bez sensu. Musiałbym przestawiać lusterka ręka, a potem wsiadać za kierownicę, żeby sprawdzić jak są ustawione i tak w kółko
Samochód: orange i grafitowy
renówka stoi troszkę niżej niż np. mercedes i tym mercedesie też te lusterka trzeba ustawić ręcznie no chyba że kupisz najnowszy model ten z kamerami zamiast lusterek to wtedy z kabiny ustawisz.
pocieszę cię że ogrzewanie działa na wszystkich więc zimą nie będą ci sprawiać problemu jak już sobie je ustawisz.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Jestem pewien. Pierwszy raz w ciężarówce?
To zobacz na to, Scania, szczyt współczesnej techniki.
Lewe lusterko regulowane elektrycznie nawet w najnowszych trzeba zaznaczyć w konfiguratorze - ciekawe czy trzeba dopłacić.
Zawołaj sobie kogoś do pomocy. Lusterka ustawiasz raz i tak jeździsz, zwłaszcza te mniejsze.
Zgadza się, jestem swieżak
Szczerze mówiąc jestem w szoku. Jeśli dobrze pamiętam, to nawet w starym manie tgl 12.240, którym jeździłem na kursie wszystkie były elektryczne Dzięki za odpowiedź Panowie.
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Trzeba było sobie TGA kupić, tam masz wszystkie lusterka elektrycznie regulowane.
W full opcji było przestawianie/odchylanie lusterek podczas cofania
Ten guzik pod guzikiem od ogrzewania lusterek
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości