[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Mercedes Actros MPIII 2655 6x4 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Samochód: Stralis II 6x2
Widziałem Cię w czwartek jak papież z okna kabiny bajerowales innych (chyba) kierowców na remontach koło Tarnowa.
No i jeżeli sie nie myle kiedyś też chyba między Klęką a Śremem byłeś na wystepach drogowych.
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Widziałem Cię w czwartek jak papież z okna kabiny bajerowales innych (chyba) kierowców na remontach koło Tarnowa.
No i jeżeli sie nie myle kiedyś też chyba między Klęką a Śremem byłeś na wystepach drogowych.
Wszystko się zgadza, ciężko pracujemy budując Wam drogi . Aczkolwiek Twojego lkw nie dostrzegłem.
Kilka fotek przy okazji.
Samochód: Stralis II 6x2
Cytuj:
Marcin, Rafus to jak prawdziwy kierowca transportu ciężkiego. Na przypale po cichu, byle do przodu
Zaraz tam przypale, nie było warunków by przycupnąć i pogadać.
Cytuj:
Wszystko się zgadza, ciężko pracujemy budując Wam drogi . Aczkolwiek Twojego lkw nie dostrzegłem.
W Tarnowie jechałem w ciągu aut, nie trabilem żeby popłochu nie robić no i w sumie to była chwila jak przejechałem. A na moich okolicach albo stałeś na drodze 'pod' maszyna albo wycofany w polna drogę, wtedy przeskakiwałem wahadłowo i w ostatniej chwili rzuciła mi się Twoja tabliczka w oczy, a bardziej jej kolor.
_________________ Latam Iveco - i to całkiem daleko...
Jak to w budowlance, w naszej branży dopiero się robota uspokoiła, ostatnie drogi do końca roku do wykończenia, i zimowisko. '
Oficjalnie MP4 to nadal moje auto, choć od soboty jeżdżę więcej MP3 z 4 osiowym semikiem niż z wanną.
Cytuj:
To może i on jechał w środę koło południa S5'tką na dwa zestawy?
Jechał on jechał,na dwa zestawy, z walcami na plecach.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 9 gości