Jest to możliwe, że nieoznakowany stoi na poboczu, cyka fotki, a potem wysyła manaty?
Sytuacja z dziś i dość dziwna... Minąłem "niby" nieoznakowany radiowóz, a kilometr dalej słyszę na radiu, że robi fotki... Następnie dyskusja na CB na temat całego tego zajścia. Jak to jest faktycznie? Zaznaczę, że był to odcinek, na którym nie było oznakowania o możliwym pomiarze prędkości, a zacząłem się martwić, bo przeszedłem na odcięciu i nie wiem co o tym myśleć, spodziewać się fotki?
Jakby stali i filmowali to by się za Tobą raczej puścili. Ja miałem taką sytuację kiedyś, że stali w "krzakach" i jak przejechałem obok nich to stwierdzili, że trzeba mnie za to ukarać bo za szybko było
Nie wiem pod jakim kątem było auto ustawione, bo ja go nawet nie zauważyłem, ale z tego co piszecie Panowie to trzeba nastawić się na najgorsze... Ktoś się może orientuje kiedy się mogę spodziewać mandatu? Jest jakiś określony czas, żeby go dostać?
Samochód: MAN TGA/Opel Vectra B
Ale na trasie Góra Kalwaria-Piaseczno stoją albo w Kątach lub Tomicach albo też na Konstancin Jeziorna.
Dużo i często kręci sie na tych trasach Passat nieoznakowany lub Megane ITD. Jestem z Góry wiec często ixh widać
Inspekcja ma kilka fordów focusów z rejestracją WE ...CW. Robią zdjęcia ustawiając się na poboczach. Działają jak zwykły fotoradar, oni nie muszą mieć żadnych tablic o kontroli fotoradarowej.
_________________ Jak trza, to cofnę do przodu.
22.08.2016r. [*] Tomcio - przyjacielu, pamiętam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 2 gości