1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
patrykR500 pomysłów jest dużo i ciężko wszystko na raz zrealizować na pewno dodałoby to jej uroku więc jak będzie okazja nabyć w dobrych pieniążkach taki baner to na pewno się tam znajdzie
Marecki Wiesz co patrzyłem z krzyżem i bez krzyża i tak jakoś zawsze jednak pozostał na szybie. Nie ma on dla mnie jakiegoś znaczenia jest jako ozdoba w aucie, w sumie ciężko powiedzieć czy to wieś czy nie nie mam o tym zdania. W każdym bądź razie mi się podoba i zostanie na szybie
Baner to najładniej do białych aut pasuje hehe.
Dla mnie auto kozak, ze śmiesznych akcentów to nie będzie czasem gwizdek?
Poza tym nie myślałeś, żeby dać tylko jedną tabliczkę i na środek?
Dla mnie auto kozak, ze śmiesznych akcentów to nie będzie czasem gwizdek?
Poza tym nie myślałeś, żeby dać tylko jedną tabliczkę i na środek?
Nie kolego nie chodzi o gwizdek gwizdek już dawno jest a co do tabliczki to będą dwie i na szybie zostanie już wszystko tak jak jest
A co do baneru to jest kilka opcji zagospodarowania dachu więc kwesta czasu i wszystko się wyjaśni
Przy okazji wrzucam ładniejsze fotki z lustrzanki
Szupek wysłał mi taki projekcik w pEincie odnośnie zagospodarowania dachu, więc się szykujcie
Ogólnie masz piękne auto
hahaha dokładnie ale swoją drogą to tajemnicy nie umiesz utrzymać czekam na paczkę z Pakistanu podobno jakieś problemy na granicy ale opłaciłem już Pakistańskich celników i wszystko dojdzie na czas
Nie znam sie na tjuningu ale dla mnie auto gustownie zrobione. Nie przesadziles z lampkami no i z tak modna ostatnio zolta folia. Dobra i przemyslana robota.
Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''
Magnum widziana dzisiaj przed godz. 14 na terenie firmy Borne Furniture w Gorzowie Wlkp. Bardzo fajnie się prezentuje akurat kończylem zmianę jak wjezdzales na firmę.
Dokładnie kolego, trzeba było podjechać na parking do tyłu na bajerę jak będę znów tam jechał a pewnie będzie to nie raz i nie dwa do dam ci znać POZDRAWIAM
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości