witam
Jestem nowym użytkownikiem tego forum i prosiłbym o wyrozumiałość. Z góry dziękuję i przepraszam za ewentualne gafy które popełnię.
Mój problem dotyczy spryskiwaczy w dafie z 2006 roku mianowicie kiedy przytrzymuje przełącznik w pozycji górnej tak aby wydobywał się płyn to po kilku sekundach wycieraczki przestają działać i pali się bezpiecznik od wycieraczek.
Witam, Masz spalony silniczek od spryskiwaczy, chyba że dzieje się tak tylko gdy masz włączone światła to by oznaczało że spalony jest silniczek od spryskiwacza reflektorów.
_________________ SPEC.RENAULT TRUCK, VOLVO..DĄBROWA NAD CZARNĄ WOJ ŁÓDZKIE DK74 TEL. 509-036-498
-WYJAZDY NA AWARIE ELEKTRYKI I ELEKTRONIKI RENAULT I VOLVO- ADBLUE, APM, DEFEKT 200,DEFEKT WTRYSKU,DEFEKT IMMOBILIZERA,WYŁ.IMMOBILIZERA, ITP.). zapraszamy do grupy: https://www.facebook.com/groups/235395747040110/
witam
Dziękuje kolego za szybką odpowiedź. Na pewno to się dzieje na zapalonych światłach. Na pewno też silniczek od spryskiwaczy lamp nie działa bo sprawdzałem. Sprawdzę jeszcze na samym zapłonie. Myślę że to będzie ta druga opcja o której napisałeś.
Zobaczę jeszcze co się stanie jak odepnę przewód zasilający od tego silniczka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości