_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Cytuj:
Cytuj:
Nie możesz zaprogramować stacji czy ciagle wyszukuje fale?
Wysłane z mojego HaTeCeka
Nie mogew odnaleźć stacji typu Radio Zet, RMF FM itp, zapisać moge ale on wyszukuje fale RDS czy coś w tym stylu.
Sprawdź czy nie masz włączonego PTY, bo w niektórych odbiornikach przy tej funkcji nie wyszukuje stacji radiowych. Zasięg ma ok, skoro wyświetla jemu sygnał RDS.
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
GG: 6330420
Samochód: CLK Black Series
Podaj mi model radia tego VDO. Powinieneś mieć tez przycisk na odbiorniuku PTY ewentualnie schowane jest to gdzieś w opcjach pod hasłem PTY bądź TP. Jesli masz ustawiony odbiór informacji czyt funkcję TP Traffic, News, Info etc to możliwe ze wyszukuje konkretne audycje gdzie przy starszych odbiornikach nie zawsze to działało. A w trybie manualnego szukania cos wylapujesz?
Wysłane z mojego HaTeCeka
_________________ Cichanos und Gibon Internationale Spedition u. Logistik GmbH & Co. KG, Hamburg (D) member.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość