GG: 934249
Samochód: Renault Magnum
Ja mam pytanie do osób które były na wcześniejszych odsłonach MT. Jak wygląda sprawa z namiotami ? Czy auto może być kolo namiotu tak aby słuchać muzyki i kręcić imprezę czy auto musi stać gdzieś na parkingu ? I jeszcze jedna sprawa czy na teren zlotu za wejście trzeba płacić ?
GG: 30108
Samochód: Scania
Mam wolne miejsce w aucie, mogę kogoś zabrać z okolic Oświęcimia., Tychów i Katowic, jak ktoś zainteresowany to prosze o kontakt na PW a najlepiej GG: 30108.
A jak to wyglądało w poprzednich latach? Rzeczywiście za alkohol i grille wyrzucali z pola namiotowego? Głupota moim zdaniem...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Przepisy mówią jedno, a uczestnicy drugie. W tamtym roku był ten zakaz, a i tak każdy robił co chciał. Niby chodzili nieraz jacyś tam ochroniarze, ale żaden nie zwrócił uwagi na to, że się robi grilla albo pije piwko.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości