Witam mam pewien problem posiadam ciągnik leśny DFU w którym jest silnik z Multicara M24 na pierwszym silniku mi poszły panewki na wale więc kupiłem wcześniej jeszcze jak kupowałem skrzynie biegów silnik ze skrzynią i teraz zamątowałem ten silnik i co sie okazuje że silnik kręci ale wogóle nie daje oznak życia ani niechce przegadać ani nie odpala rozrusznik jest dobry wtryski też pompa też filter czysty jeśli możecie pomóc to z góry dziękuje .
wogóle nie daje oznak życia ani niechce przegadać ani nie odpala rozrusznik jest dobry wtryski też pompa też filter czysty jeśli możecie pomóc to z góry dziękuje .
Jak nie odpala to raczej masz problem z układem paliwowym bo tam raczej nic więcej nie ma.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Cytuj:
wogóle nie daje oznak życia ani niechce przegadać ani nie odpala rozrusznik jest dobry wtryski też pompa też filter czysty jeśli możecie pomóc to z góry dziękuje .
Jak nie odpala to raczej masz problem z układem paliwowym bo tam raczej nic więcej nie ma.
no chyba że nie ma kompresji.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
no chyba że nie ma kompresji.
Ale panowie układ paliwowy jest ok sprawdziłem i tak samo kompresja też jest i to bardzo dobra.
Kolego sprawdź świece żarowe wszystkie muszą ładnie grzać i bez plaków i innych wynalazków,bo multikar to taka zakała że jak świec nie będzie miał to nie zagada,sam to przerabiałem no chyba że pokazał kopyta to już całkiem inna bajka Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości