witam,
jaka wywrotka na kat. prawka B czyli do 3,5 t ma największą ładowność?
wiadomo o co chodzi, by zabrać jak najwięcej,a w raziu w mieć na pace
tyle ile dopuszcza całkowita masa. I nie za droga między 10-15 tys.
M.
Z tego listingu z allegro to ja nie widzę nic co by spełniało założenia, ale może ślepy jestem
Ja bym się opowiadał raczej za KIA-mi serii K. Zwłaszcza jak auto będzie jeździło na krótkich dystansach to jest w miarę ok. Tylko wymiary samej paki mogą być niewystarczające http://moto.allegro.pl/listing.php/sear ... A+wywrotka
Przynajmniej zostaw pare stow na pewne opony, bo mam wrazenie ze kolega bez opamietania chce ladowac. Jego zycie szkoda innych. A tak zeby nie byc opryskliwym moja rada nie kupuj auta z odmalowana rama, jak jestes laik.
Przynajmniej zostaw pare stow na pewne opony, bo mam wrazenie ze kolega bez opamietania chce ladowac. .
może i bez opamiętania ale tylko do wartości podanej w dowodzie rej.
jakbym miał wiecej kasy to bym ją wydał,
już mam dzikie myśli może lublin albo multicar.
Ps. jestem laik, niewiem za bardzo na co zwrócić uwagę przy zakupie, jaki podnośnik,
elek? hydr-ele?
ładowność to te wywrotki mają podobną koło 1200 kg . za te pieniądze to szybciej byś coś sprowadził . ja sprowadziłem peugeot Boxera (wywrotkę) za 17tyś ładowność 1180kg .
_________________ B - 29.09.2008 C - 26.08.2010 E - 10.12.2010 KW - 17.10.2010
kurcze by tak się miało ok 25-35 tys to faktycznie można powybierać w tych gazellach,
wizualnie i rocznikowo w tej cenie nieźle stoją. Tylko ciekawe jak z częściami i kosztami napraw.
GG: 527470
Samochód: Opel corsa B
Rozmawiałem z gościem który rozwozi węgiel gazelą i po 3 latach już remonty były generalne silnika a zimą nie chce odpalać.
Jak to powiedział lepiej jak by szef kupił starego VW niż nową gazelę.
_________________ Wielkopolska, Mam B,C,C/E,KW,KK,ADR.
Rozmawiałem z gościem który rozwozi węgiel gazelą i po 3 latach już remonty były generalne silnika a zimą nie chce odpalać.
Jak to powiedział lepiej jak by szef kupił starego VW niż nową gazelę.
Bo silnik w Gazeli (przynajmniej był kiedyś) polski - produkowany w Andrychowie. To wersja rozwojowa 4C90 znanego z pojazdów Lublin.
Zalet to nie ma żadnych, poza tym, że jak w Gazeli padnie silnik to można sobie z Lublina założyć i będzie nawet prościej to naprawiać jak oryginał
_________________ A/B/BE/C/CE/D/DE
Star 244/Atego 1223/F2000 32.403/FH13 440/TGA 18.480/TGS 18.440/Axor 1840/Stralis 450
Solbusy/SOR-y/Setry Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość