[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Spanie na siedzeniach - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
1400Euro na miesiąc odjąć 200 Euro razy 4 tygodnie w miesiącu wyjdzie Cię 600 Euro...Za takie pieniądze to w PL pojeździsz i dziennie będziesz w domu...
Dzięki koledzy napisałem jej pare słów odpisała że jeżeli przyjade zaraz zlożymy webasto a kabine załatwi w cągu miesiąca mieszkanie za 200 eoro miesiecznie . dzieki pozdrawiam krzysztof
W sierpniu stałem weekend w Niemczech na A9. Niedaleko w jednej rajce stały dwa Mercedesy Atego i Ford Ka (!). Bande tworzyło 3 młodzieńców z Polski. Jeden Mercedes miał kurnik i spali tam na zmianę. Pracowali dla firmy Muller chyba, aczkolwiek nazwy nie jestem pewny. Praca od poniedziałku do piątku/soboty, rozwozili towar po marketach, więc jedzenia z Polski brać ze sobą nie musieli. Nocki i weekendy właśnie na parkingach, bo jak mówili nikt im mieszkania nie chciał wynająć. Zarobki właśnie w okolicach 1400-1500 euro i zjazdy po 4 tygodniach na tydzień do domu, więc może to ta sama firma.
Nie wiem tylko na jakiej zasadzie był z nimi ten najmłodszy co jeździł za nimi Fordem, nie wiem także jak to wygląda u nich w zimę, ponieważ w takie szczegóły nie wnikałem. W każdym razie za takie pieniądze w życiu nie zdecydowałbym się na takie warunki.
_________________ Tu 5 sekund, tam 10 sekund i masz godzinę
No i tu jest problem bo zawsze znajdzie się jakiś kamikadze, który pojedzie w takich warunkach.
Obecnie standardy pracy kierowcy są tak dobre, że spanie na siedzeniach przez tydzień bez ogrzewania to dla większości z nas abstrakcja. I bardzo dobrze bo tak powinno być, sami musimy wyznaczać standardy w jakich będziemy pracować. Problem jest tylko w tym, że zawsze jest ktoś dla kogo liczą się tylko pieniądze i za "marne" 1500e są w stanie ryzykować życiem mimo iż warunki pracy niewiele się będą różniły od mieszkania w psiej budzie. Uprawnienia może mieć prawie każdy ale nie każdy powinien pracować.
Ludzie czy wy kiedykolwiek zrozumiecie, że wyznaczacie pewne standardy dla innych?
Przez takich, którzy pojeżdżą u takiego "przewoźnika" śpiąc na fotelach po kilka tygodni, taki "prezesik" pomyśli, że to normalne i będzie chciał tak doić innych.
Ludzie czy wy kiedykolwiek zrozumiecie, że wyznaczacie pewne standardy dla innych?
Przez takich, którzy pojeżdżą u takiego "przewoźnika" śpiąc na fotelach po kilka tygodni, taki "prezesik" pomyśli, że to normalne i będzie chciał tak doić innych.
Szanujcie się chociaż trochę!
Dokładnie. Jak każdy będzie się godził na takie warunki to niedługo na międzynarodówce będą płacić 2000 tyś miesięcznie, a spać będziemy jak w budzie dla psa...
Ludzie czy wy kiedykolwiek zrozumiecie, że wyznaczacie pewne standardy dla innych?...
święta racja.
ja bym nie przyjął tej pracy nawet nie ze względu na standady, ale własne bezpieczeństwo - gaz.
natomiast to o czym kolega pisze będzie wtedy, gdy kierowców będzie mniej niż miejsc pracy i to oni będą sobie wybierali pracę. jak na razie jest odwrotnie.
to nie przyjmujcie .... moze on nie miał innego wyboru w jego rejonie a co miał iśc krasc albo po zasiłek do dpsu.... skoro tak duzo wszyscy zarabiacie i sie tych chwalicie to dlaczego wasze dzieci biorą stypendia socjalne ??? powiedzcie mi???
_________________ Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Cytuj:
to nie przyjmujcie .... moze on nie miał innego wyboru w jego rejonie a co miał iśc krasc albo po zasiłek do dpsu.... skoro tak duzo wszyscy zarabiacie i sie tych chwalicie to dlaczego wasze dzieci biorą stypendia socjalne ??? powiedzcie mi???
A Ty skąd się urwałeś i do kogo te pretensje kierujesz? Rozumiem, że są regiony gdzie sie zarabia słabo, lecz to nie jest pretekstem aby dawać się dymać za grosze i w byle jakich warunkach! A co do stypendiów socjalnych to jeśli ktoś się załapuje to dlaczego i nie? Masz z tym jakiś problem aby pewne sprawy zrozumieć?
_________________ A;B;C;C+E+ADR...chciało by się więcej, ale nie mam już sił!
CB 6227 Gustaw; SP4HIE
nie nie mam ale to jawne złodziejstwo i oszustwo i tu powinno sie szukac oszczędnosci w państwie a nie podwyższac wiek emerytalny.... po to jest forum aby moc sie wypowiadac na kazdy temat juz niedługo wam podwyzą do 700 złotcyh
_________________ Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma
Szanujcie się chociaż trochę!
Dokładnie. Jak każdy będzie się godził na takie warunki to niedługo na międzynarodówce będą płacić 2000 tyś miesięcznie, a spać będziemy jak w budzie dla psa...
2000 tyś - ohoho za taką kasę to i w bagażniku mogę spać ;p
_________________ Mówią na mnie niepoprawny,za arcyzabawny
Nie mam czasu na bycie sławnym.....
Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 3 gości