Cytuj:
trzeba szukać okazji na allegro ja 2 lampy soczewkowe za 300zł z przesyłką kupiłem

Można znaleźć okazję tylko boję się żeby nie wymienić siekierki na kijek.
Kupię kota w worku i co dalej, odsyłanie koszty itd.
Chyba będzie decyzja na zkw bez soczewek.
Cytuj:
Cytuj:
Kolega Verray kupował soczewkowe lampy z sasachmana za coś koło 300zł ma dać znać jak się sprawują

Poza tym ze mają fajny wygląd to nic specjalnego. Świecą bardzo słabo. Myślę żeby włożyć w nie mocniejsze żarówki i jakoś lepiej ustawić. Tutaj zdjęcia jak wyglądają na samochodzie:

Teoretycznie mocniejszych żarówek nie wolno dawać z powodu kabli i możliwość odbłyśnika, ale praktyka to weryfikuje.
Cytuj:
sorry za wprowadzenie w blad. Mialem na mysli te duze prostokatne z F90. Nie doczytalem ze to F2000. Z ciekawosci pytalem dzisiaj u dostawcy i mowili ze bylo cos takiego z Helli i kosztowalo 1200 zl. To zawsze lepiej jak 1600.
Widzisz kolego auto jeździ wokół komina i to sporo po naprawdę dziurawych i krzywych drogach. Nierzadko na pusto solówką lecieć więcej jak 60km/h równa się z głupotą a dokładnie na własne życzenie można coś rozwalić zwłaszcza że auto niemłode. Już nie raz byłem wyżej od kierownicy (takie przygody i odcinki dróg się pamięta). Tak więc po prostu szkoda wsadzić 2400 zł na same lampy które po jakimś czasie i tak się pewnie poddadzą tym asfaltom.
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi.