GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Pytanie z innej beczki-czy jest możliwość zakupu tego cacka ze zwykłą manualną skrzynią(za dopłatą chyba to było) czy tylko te automaty są Pod wywrotką z niską kabiną wygląda fajnie, tylko jak już nieraz mówiłem te szare plastiki na pół kabiny i te osłony jeszcze na biało nie bardzo się to prezentuje...
Gdzieś tam wlazł na tego Mercedesa? . Piękne są, choć chyba w tej czerwieni która była na pokazie w Wojniczu im ładniej - wiadomo już kiedy będzie jakiś pierwszy w naszym rejonie?
Gdzieś tam wlazł na tego Mercedesa? . Piękne są, choć chyba w tej czerwieni która była na pokazie w Wojniczu im ładniej - wiadomo już kiedy będzie jakiś pierwszy w naszym rejonie?
Produkcja juz trwa, lada chwila można się spodziewać na drogach, ja w przyszłym tygodniu powinienem już mieć dla pierwszych klientów, oraz testówki
Miałem okazje dziś ujrzeć nowego Actrosa, jakoś wcześniej mi się nie podobał w realu wygląda całkiem ładnie odróżnia się od innych ale mnie się podoba. Wnętrze przestronne, dużo miejsca. Mam tylko 3 foty bo ciemno było i foty są nie zbyt ładne. Jutro postaram się tam wpaść w dzień i zrobić więcej fotek.
Jutro postaram się tam wpaść w dzień i zrobić więcej fotek.
Jutro będą już w Rybniku, w tej chwili powinny opuszczać bielsko. Jak tylko zobaczyłem Twoje zdjęcia i kapłem się, że to jest pod hotelem Vienna, to od razu porwałem aparat i pognałem tam, żeby je obejrzeć z bliska. Na żywo w tym kolorze robią całkiem inne wrażenie.
Niestety nie, tyle dowiedziałem się od jakiegoś przedstawiciela biegającego wkoło, a o szczegóły już nie pytałem. Pewnie też pod jakimś hotelem czy czymś takim.
chlopki gdzie dowiem sie cene tego mercedesa bo szef bym w mercedesie nie wycenili mu jeszacze bo nie maja w koszalinie ani gdansku a chce po nowym roku wziasc i oczywiscie niedawno zostalem najstarszym pracownikiem firmy i dla mnie bedzie bajka!!!
Wczoraj widziałem nowego Actrosa na parkingu przy serwisie Mercedesa w Pyskowicach. Tam gdzie siedzibę ma Viva-Trans. Stoi zaraz przy samym płocie i jest w tym samym kolorze co na zdjęciach wcześniej - fioletowo-wiśniowy. Nie ma rejestracji więc postoi pewnie jeszcze pare dni.
Ja natomiast widziałem we... czwartek, dokładnie ok. 4 rano, w Mostkach na autohofie, lohre z trzema wiśniowymi, nowymi actrosami, akurat kierowca się tankował.
Wszystkie 3 były w tym drugim od prawej wariancie kabiny.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość