[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Chińskie ciężarówki - Strona 7 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
On stał przez trzy lata w firmie,która handlowała dźwigami i koparkami,też oczywiście chińskimi.Nie pamiętam teraz miejscowości,ale między Łowiczem a Sochaczewem,z lewej strony drogi jadąc do Wawy
On stał przez trzy lata w firmie,która handlowała dźwigami i koparkami,też oczywiście chińskimi.Nie pamiętam teraz miejscowości,ale między Łowiczem a Sochaczewem,z lewej strony drogi jadąc do Wawy
To te całe XCMG tez chińskimi ciężarówkami handluje
W miejscowości Kompina te koparki stoją. Szczerze mówiąc to nigdy tam nie widziałem, żeby samochody stały. A jeżdżę tam przynajmniej raz na dwa tygodnie do domu. Dostarczałem tam kiedyś olej z orlenu i w biurze oprócz polaków firma ma też swoich przedstawicieli z Azji.
Stał na pewno jeden,nie wiem czy był na sprzedaż,czy może go do czegoś używali.Ale z racji przebiegu to pewnie przestał te trzy lata... A przejeżdżałem tam po kilka razy w tygodniu i zawsze się zastanawiałem co to za auto,teraz już wiem!
Stały tam też chińskie żurawie samojezdne.Ostatnio tam nie bywam,więc nie wiem czy jeszcze stoją.
Żurawie też produkują to ich własna produkcja XCMG,i co najlepsze żuraw ma udzwig 25ton a z 15 ma juz spore problemy .
Już nie wspomnę o tych ich spycharkach i koparkach
W ładowarce po załączeniu klimy kompresor tak napi.....a,że silnika nie słychać i koleś który na tym miał nieszczęście pracować wolał się pocić!Ale z daleka wygląda jak dobrze utrzymany stary CAT.
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Odkryłeś Amerykę
Kiedyś gdzieś czytałem jak Neoplan wypuścił całkowicie nowy model, a chińczycy jakiś czas później dokładną kopię w każdym szczególe i jeszcze się zarzekali, że to ich własny projekt Czyli trzeba się zastanowić bo wypuścili już coś na wzór nowego Actrosa, więc może to Europejczycy od nich kopiują
GG: 1
Samochód: MB
Chińskie FL Kształty kabiny podobne, wnętrze, szczególnie wysoki tunel, niziutka kabina i jedno wyro również, jedynie deska rozdzielcza inaczej wygląda.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości