[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Fanfara do solówki - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam. Z racji takiej ze jest to bardzo popularne forum i odwiedza je masa znawców samochodziarzy postanowiłem poprosic o rade odnosnie fanfary mianowicie chodzi mi o fanfare do solówki cos w rozsądnych pieniążkach i mocno dajacego w piety. Jesli macie Panowie/Panie jakies propozycjie lub ciekawe linki do odsłuchania proszę o porady i podzielenie sie doswiadczeniami Ahoj
Dla mnie jedynym konkretnym producentem jest Hadley ale wiadomo musisz mieć szczęście żeby dostać używaną trąbę właśnie tej firmy a komplet (2 sztuki) nowych kosztuje niestety ok. tysiąca złotych polskich... Ale za to efekt jest na prawdę niezły
Ładnie brzmiące, ale nie głośne są FIAMMy, montowane w Actrosach.
Ale dające donośny, zwracający na siebie uwagę dźwięk, dają Hadley'e. Miałem takie w DAFie, kobieta, która wskoczyła mi przed koła darła stringi przez głowę, jak zatrąbiłem.
http://moto.allegro.pl/fanfara-klakson- ... 50546.html coś takiego tylko krótsze,odpowiednio podłącz a efekt będzie wystarczający. Same trąbki są ok, lubią się w nich cewki sypać. Ale za dwieście złoty masz dwie trąbeczki które dadzą znać że nadjeżdżasz.
Rozglądałem sie na allegro i duzo jest kompletów po 100-150zł ale raczej na takiej małej sprezarce ktora jest w zestawie raczej szału nie bedzie myslałem zeby podłaczyc pod wyjscie cisnieniowe wewnatrz kabiny hmmm
Kolego TomVol myśle ze ta ktora mi wysłałes była by w sam raz podlaczyc ja pod sprezarke samochodowa i moze miec kopa czasem az chce sie ryknac dobrym basem ale narazie to wstyd sie wychylac ztym elektrycznym trzeszczykiem:P
Bezpośrednio do butli powietrze, sterowanie cewkami przez przekaźnik. Jeżeli chcesz pójść na łatwiznę to sobie podaruj. Efekt będzie jeżeli powietrze popłynie odpowiednio grubymi przewodami 2X6 lub 10X1 (fi w mm)2sztuki różnej długości miło ganią!! i trójnik przy trąbkach. Czym dłuższe trąbki tym więcej basu lecz ciszej:P
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość