[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
TV samochodowe. - Strona 2 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 12 lip 2011, 19:29

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Mareknom, żeby odbierać cyfre w HD potrzebujesz zwykłej anteny, pytanie tylko ilu calowy telewizor chcesz upchnąć w kabinie, bo full hd to zauważalne od 30 cali. A odbierać cyfrę poza krajem to można pod względem technicznym i nie można pod względem prawnym :)

Co do odbioru przez internet nie wiem nie praktykowałem chociaż pewnie wujek google prawde powie, może ktoś ma pewne doświadczenia i się pochwali ;)

Post Wysłano: 12 lip 2011, 20:19
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 9969996

Cytuj:
A odbierać cyfrę poza krajem to można pod względem technicznym i nie można pod względem prawnym :))
Dlaczego pod względem prawnym nie można?? Jeżeli umowa jest na Ciebie płacisz miesięcznie tyle ile masz płacić to co to ma do tego gdzie jest używana ta cyfra, rozumie jakby ktoś na clonie oglądał chodź clony sie skonczyly, bo każdy dekoder ma przypisaną karte:P

B,C,KW,ADR, wózki widłowe, E w trakcie|| Niestety przecieranie szlaków zachodniej europy za sterami mastera :(

Post Wysłano: 14 sie 2011, 11:56

Lekko odbiegając od tematu proszę o podpowiedź, ewentualne sugestie, jaki tuner TV na USB bez dodatkowego zasilania kupić do laptopa. Mam tylko możliwość podpięcia przez USB, interesuje mnie aby można było bez bólu oglądać TV w późniejszym standardzie TV cyfrowej, która niebawem ma wejść w naszym kraju...
Nie jest koniecznością, aby miał sterowanie z pilota, najważniejsze, żeby można było podłączyć zewnętrzną antenę na zwykłym "tradycyjnym" wtyku antenowym.
Nie orientuję się w temacie, dlatego proszę o podpowiedź, czy też do tunera SAT jest możliwość podłączenia "zwykłej" anteny typu KORONA, oprócz talerza do odbioru TV SAT. Nigdy nie wiadomo, czy nie przyda się w późniejszym terminie a kupowanie później jednego, a żeby drugie leżało, lub żebym odsprzedał ze znaczną stratą mija się z celem.

Post Wysłano: 15 sie 2011, 9:20

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
A odbierać cyfrę poza krajem to można pod względem technicznym i nie można pod względem prawnym :))
Dlaczego pod względem prawnym nie można?? Jeżeli umowa jest na Ciebie płacisz miesięcznie tyle ile masz płacić to co to ma do tego gdzie jest używana ta cyfra, rozumie jakby ktoś na clonie oglądał chodź clony sie skonczyly, bo każdy dekoder ma przypisaną karte:P

http://allegro.pl/tuner-hdtv-usb-gigaby ... 27563.html

ten mam i polecam bardzo :)