Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Dafy dawno zostały wyeksploatowane, i prawdo podobnie ich miejsca zajmą volva fh. Ostatnio widziałem na palcu nowe fh oklejone barwami Balticon
Czy DAFy ich zawodzą to bardzo w to wątpię co do Volva to zakupili ich dokładnie 8 sztuk a co do tej magnumki to bardzo w to wątpię żeby zakupili takie wygodne auta, już po Volvach widać, że nie stawiają na wygodę dla kierowcy tylko na cenę.
Nie gadam głupot tylko źle mnie zrozumiałeś. Mówię o cenie ze względu na wyposażenie, Magnumka testowa była na wypasie natomiast Volva to golasy (chodzi mi o te w Balticonie). Chodziło mi o to że firma ta kupuje auta w najtańszych wersjach, a nie o to że Volvo jest tańsze od Renault.
Kolego co do przyjec to narazie obsada jest ale z tego co slyszalem to na wiosne ma przyjs kolejnych 6FH-czy. Ale probuj, ja juz tu jezdze prawie 2latka i nie jest zle jezdzilem w gorszyczh firmach w Gdyni. A FH nabilem niecale 70tysi, przeglad polroczny w Volvo na 65tysi robiony. Aco do autka to nie jest takie ubogie jak koledzy tu pisza nie jeden by chcial miec na takim wypasie autko pozdramiam nr.37 ;KAMIL;IWONA;NIDZICA;
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] i 5 gości