poszukuje namiaru na firme która wozi nowe ciągniki New holland do Angli, mijałem ich po drodze, jadąc do UK. Rejestracje maja z lubuskiego. bardzo prosze o szybką odpowiedz. pozdrawiam
całkiem możliwe iż spotkał jakiegoś starego dziada który na starość zaznaje uroku zachodnich autostrad,ale cóż ja sie mogę mylić.Tymczasem koleżko zakończymy to ponieważ nic nie wnosimy,zgadzasz się ze mną?
_________________ /IRC
łeb w dół i trzeba zapierd*lać!
Autka były różnych kolorów o ile dobrze pamiętam. I zestawy te składały się z auta i przyczepy niskopodwoziowej. Jechały o ile pamiętam trzy na raz, jeden wiózł Ciężarówki i ciągniki a pozostałe same ciągniki New Holland. W Anglii widziałem ich na drodze A12 na wschód w kierunku Ipswich.
Z góry dziękuję
Z tym, że w De Rooyu chyba wszystkie auta są pomarańczowe, z kilkoma, bodajże zielonymi wyjątkami, a nie w każde w innym kolorze jak wspomniał autor. Chyba, że źle pamięta
Co do kolorów to mogło mi się pokręcić, chyba że akurat trafiłem na wyjątkowe zielone. Ale na pewno autka były na polskich blachach z lubuskiego. Z tego co widzę na stronie to mają swój oddział w PL w Żarach więc jest to całkiem możliwe.
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości