Nie łatwiej, szybciej i taniej pójść do przychodni, w której robiłeś badania i poprosić o nowy kwitek. Ja teraz tak robiłem, potrzebowałem badań do KW, poszedłem do przychodni, w której robiłem badania na C i C+E i poprosiłem o wypisanie odpowiedniego papieru. Zapłaciłem 30zł, szybko i bez zbędnej gadki.
Za tydzień zaczynam C+E i instruktor mówił, że nie muszę iść specjalnie do lekarza bo wystarczy mi kopia badań od C. Więc po co ładować lekarzom w łapę za nic pieniądze? Badania przed egzaminem do kwalifikacji przyśpieszonej robiłem gdzie indziej niż do C więc trzeba było by pomyśleć gdzie się udać
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Samochód: jakiś tam Tyr...
Cytuj:
Cytuj:
Orientuje się ktoś jaki jest koszt wydania kopii badań lekarskich od kat. C w wydziale komunikacji?
5 zł xero z potwierdzeniem.
Dokładnie, idziesz do urzędu tam gdzie skłądałeś wcześniej kwitki o prawko i grzecznie prosisz o kopie badania. Koszt zabawy: 5zł i około 3 minuty czasu. To o wiele taniej niż miałbyś jeszcze raz robić sobie te badania.
_________________ "...a niepodzielnie królującą elitę stanowią świętokrzyscy patelniarze..."
Właśnie wróciłem z wydziału komunikacji. Jak już ktoś wspominał koszt całej operacji to 5zł i kilka minut
Na szczęście przy wystawianiu badań do kat. C przypomniałem mu żeby zrobił również wpis odnośnie kat. CE i dzięki temu zaoszczędziłem kilka złotych.
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 6 gości