[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool 18 Trakerskie Spotkanie w Krakowie, 4-5 Czerwca 2011 - Strona 3 - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Podaje wam linka do programu 18 T.S. w Krakowie http://www.polskitraker.pl/newnumer/klub.php3 źródło to strona ' Polskiego Trakera " .Jak to któryś kolega nadmienił wcześniej odbędzie się konwój przez miasto , ale ilość ciężarówek będzie limitowana .Pozdrawiam Wilk 09 .
_________________ Bo życie człowieka to ciągła droga. Wilk 09 .
A mam pytanie ile trzeba miec lat zeby wystartować w konkursie "Super Młode Wilki" jak mam 14 to bebe mógł i ile trzeba miec lat zeby wystartowac w konkursie "Młode Wilki".
_________________ >>>>>>>>DAF King Of The Road<<<<<<<<<
swietnie, w tym roku planuje sie juz wybrac na taka impreze:) miejmy nadzieje ze nic mi nie zmieni planow:) skoro koledzy piszecie ze tak fajnie jest
Koleżanko, fajnie to było, ale do 16 TS-ów włącznie. Teraz to już obserwujemy zapaść tej imprezy. Już w tamtym roku był cyrk z konwojem. W tym reglamentowana ilość ciężarówek. Cóż, zaczyna robić się nieciekawie.
Śmiesznie, śmiesznie. Znowu Boguśka wybierze losowo 30 aut a reszta niech się mówiąc krótko "wali"? Po co w takim razie płacić za wjazd na lotnisko, skoro nic się z tego nie ma?
Ano po to byś mógł sobie pooglądać właśnie tych wybrańców "nazywam się Zimmer"..
Nie nie to było tak: Po pierwsze nazywam się Zimmer
Po prostu żenada, co się dzieje. Jak pisałem wcześniej już - czekać aż znów zaczną wysyłać zaproszenia do firm transportowych do udziału w "zlocie".
Ale swoją drogą, nie mogą zabronić nikomu wyjazdu z terenu zlotu, bo niby dlaczego? Wyjeżdża ekipa Zimmerowej, a później wszyscy "zbierają się do domu". I powstaje drugi, nie-legalny konwój ale co im do tego?
Igor, tylko wiesz, dajmy na to zmówimy się w 40, 50 samochodów i wyjedziemy razem. Zakładając, że nic nie przytrzyma prawego pasa (albo ktoś na chwilę go "zablokuje") to cala idea może zostać pogrzebana na najbliższych światłach bo przecież nie pojedziemy na czerwonym
A mam pytanie ile trzeba miec lat zeby wystartować w konkursie "Super Młode Wilki" jak mam 14 to bebe mógł i ile trzeba miec lat zeby wystartowac w konkursie "Młode Wilki".
Jak dosięgasz do pedałów to możesz startować A Młode Wilki są dla kierowców, którzy nie skończyli 35 lat, ale posiadają C+E
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość