Czesc.
Mineło troche czasu, skonczyłem szkołe, zrobiłem prawo jazdy BCE, kw pełna, karte kierowcy. Mam 20 lat i szukam pracy jako kierowca po kraju(czekam na odpowiedz), ale nie o tym chciałem.
W paru firmach powiedziano mi, ze system pracy wynosiłby 5dni w trasie, weekend w domu, ok, odpowiada mi. Ale nurtuje mnie, to jak sobie radzicie z jedzeniem? Co najczesciej zabieracie w trase, zeby nie umrzec z głodu i, zeby codziennie nie wydawac wiekszej kasy na stołowanie sie w barach. Druga sprawa, to interesuje mnie, czy na wiekszosci stacji paliw sa prysznice, czy rzadko sie takie stacje spotyka i ile taka przyjemnosc kosztuje?
Kolejne pytanie, to chciałbym kupić jakas dobra nawigacje, mam do wydania ok 400zł. Co polecacie? Z czego korzystacie?
Oczywiscie, zeby nie isc na łatwizne i polegac tlko na nawigacji, to oczywiscie posiadam bardzo dobra mape polski, z ktora sie nie rozstaje od momentu zdania prawa jazdy. Kiedys kupiłem uzywana nawi i poprostu wysiadła mi w połowie trasy, ale dałem rade z mapa

.
Na razie tyle mi do głowy przychodzi. Reszta pytan zadam w trakcie dyskusji, na biezaco, jak mi sie przypomna inne nurtujace mnie pytania.