[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool badanie mgr- prośba o pomoc! - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witajcie!
Jestem studentką V roku PSYCHOLOGII. Przygotowuję pracę magisterską, w której postanowiłam zająć się psychologią transportu, a przede wszystkim psychologicznymi wyznacznikami łamania przepisów ruchu drogowego wśród kierowców.
W związku z tym, proszę osoby, które są kierowcami lub posiadają prawo jazdy o wypełnienie ankiety (link poniżej): http://webankieta.pl/ankiety/w1hq0n460avq
ANKIETA JEST ANONIMOWA A JEJ WYKONANIE ZAJMUJE OK 15 MIN.
Z góry dziękuję za wypełnienie kwestionariusza. Każda Wasza odpowiedź będzie dla mnie i nauki bardzo cenna.
po 35 pytaniach zaprzestałem.
Odpowiedzi, a właściwie ich wybór jest skierowany do osób umysłowo upośledzonych.
Rozłożenie ryzyka, jawna granica między zachowaniami racjonalnymi, spontanicznymi i ...innymi, jakbym czytał horoskop z możliwością wyboru.
Postaraj się albo będzie...pała!
Rozchwiany emocjonalnie to nic. Z mojej pewnie wyniknie, że cierpię na rozdwojenie jaźni w połączeniu z zaburzeniami co do zdolności oceny dobrych zachowań.
Liczę, że przedstawisz wyniki i wnioski swojego badania.
Też chętnie przeczytałbym jakieś wnioski z tej ankiety.
A pytania rzeczywiście typowe - nawet robiąc badanie psychotechniczne dla kierowców rozwiązuje się coś takiego. Widać DeviC3, nie miałeś z tym nigdy do czynienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości