Witam!
Przywitałeś mnie kolego mało sympatycznie ale nie dysponowałem w miejscu pisania posta polskimi znakami.
Obrażać sie nie będę, dowiem sie konkretnie jaki to model i dam znać.
Przyjrzałem się tej kabinie i wygląda to tak.
Dach na którym są zamontowane oryginalne anteny (CB i UKF) jest z tworzywa drzwi i przód również, natomiast boki kabiny i jej cały tył są metalowe a model to TGA 41.530
Witam
Nabyłem anetnę Cb President Florida. Wszystko ok tylko kabel jest przeciety, po prostu nożem go ktos przecioł. Czy wystarczy ją normalnie złączyc (zlutować, zaizolować) i będzie śmigać? Czy to jest wiekszy problem? Pytam bo jestem zielony w tym temacie?
GG: 7700645
Hmmm ciekawe kto mądry przeciął kabel nożem?
Jak chcesz rozebrać podstawę od Floridy to życzę powodzenia, bo łatwo nie jest.
Zlutować nie, ale możesz kupić dwa wtyki UC-1, beczkę no i kabla ile tam potrzebujesz przedłużyć.
No i UC-1 do radia.
Pewnie złodziej, a kto. Pamiętaj, że to jest paserstwo
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Pewnie złodziej, a kto. Pamiętaj, że to jest paserstwo
Sam ją ukradłem. Zgoś to na policje.
Dzięki mobil-zasada tak zrobie.
PS: Nie będe przedłużał, bo mam cały kabel 4.5 czy 5m metrów nie pamietam dokładnie ile tam jest tylko tak jak pisałem jest po prostu przecięty. To tak dla niejasności
Damian nie jest tak trudno otworzyć tą podstawe , największy problem może być przy odkręceniu magnesu ale troche siły i puści , kolego kup nowy kabel i wtyczke wiele nie kosztuje , może od razu ci przy sprzedaży zalutują wtyczkę , otworzysz magnes zalutujesz na nowo kabel i będzie gitara , możesz przy okazji uszczelnić ją bo lubią przeciekać . pzdr
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości